Kinek milyen fajta növényei vannak a kertben vagy akár a szobában?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam hogy beszerzek párat így tavasszal.
Érdekelne, hogy ki mit szeret.
Köszönöm
2020. máj. 14. 12:57
1/8 anonim válasza:
Én mondhatni minden növényt szeretek, van is rengeteg, sorolhatnám napestig. Inkább segítek, mi az elképzelésed, mennyi időt tudsz vele foglalkozni, milyen körülmények között stb.
2/8 mindentudó99 válasza:
Kertben van vagy 50 féle. Mi érdekel? Dísz vagy haszonnövény?
3/8 A kérdező kommentje:
Fűszernövények, dísznövények, veteményes növény is akár. Kukorica meg szőlő az nem az én asztalom.
Akár magról is lehessen vetni, akár felnőtt állapotában megvásárolni. Időm az van gondoskodni róluk.
Bentre és kintre is telepítenék fajtákat.
2020. máj. 14. 18:03
4/8 mindentudó99 válasza:
Bab borsó most is vethető. Nekem mindíg van. Bazsalikom citromfű menta ezek is vannak mindíg. Paprika paradicsom. Zöldbab uborka. Malna szamóca. Ribizli. Szeder.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
Utánanézek ezeknek az oázisban.
2020. máj. 14. 19:06
6/8 anonim válasza:
Első vagyok. Én úgy érzem az Oázis drága hely, jobban jársz ha másik kertészetbe vagy kertészeti részlegbe mész körülnézni. Legjobb ha családi fóliát találsz vagy ha tudsz piacolsz egyet! Persze ha nem gond az ár, akkor nem szóltam!:) Az is lesz a legjobb ha elmész személyesen valahova és tudnak ott segíteni, hogy mit szeretnél, illetve látod is, hogy mi tetszik. Mivel haszonnövényre már kaptál jó tippeket: dísznövényben szerintem ami alap, az a muskátli (futó, félfutó, álló) és a petúnia. Utóbbiból az apróvirágú fajta kevesebb gondozást igényel és úgy is ontja a virágokat. Jó kertészkedést sok örömet!:)
7/8 anonim válasza:
Panelban lakom és levendulám van az erkélyen.💜
8/8 A kérdező kommentje:
Húha köszönöm a tippeket.
Balkonládába azt hiszem ültetek levendulát én is.
A többinek utánanézek, sajnos ma elég fránya idő van.
2020. máj. 15. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!