Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hol lehet használt autógumikat...

Hol lehet használt autógumikat beszerezni? Kertbe kellene, dekorációnak (lefestjük), és sportoláshoz.

Figyelt kérdés
2020. máj. 11. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha elmész a helyi gumishoz, ő szívesen ad neked használt gumit, neki amúgy is nyűg lehet megszabadulni tőle.

Ez csak ötlet, én nem csináltam még ilyet.

2020. máj. 11. 19:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

autószerelőnél, vagy gumisnál.

bár a gumi veszélyes hulladéknak minősül, ezért nem biztos, hogy tudnak adni, mert le kell nekik számolni vele, de talán akad a műhely végében olyan gumi ami nincs leltárban.

esetleg hulladékudvarban meg lehet kérdezni.

vagy ha van traktoros a környéketeken akkor annak biztos van régi gumija a sufni mögött

facebook marketplacera is felteheted, hátha van valakinek fölös.

A nagy traktorgumi tök jó mászókának - az én időmben az óvódában, iskolában még nem volt eu-s játszótér, mi traktorgumin szocializálódtunk :D

2020. máj. 11. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hol laksz és hány kell?

Adok neked ajándékba egy valaggal!

2020. máj. 11. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Gumisnál kell szólni, ha esetleg éppen nincs,(és nem egy suttyó gechi mint a gumis aki felénk van) akkor annyi hogy nem veszi leltárba a következőket hanem odaadja.

Egyébként vicces hogy veszélyes hulladéknak minősül, nálunk az óvodában de még suliban is volt traktorgumi :D

2020. máj. 11. 21:32
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

Ne tegyél autógumit a kertedbe. Dekorációnak igénytelen, a festék lekopik róla.

Nem véletlenül veszélyes hulladék: különböző stabilizátorok az időjárás hatására kioldódnak belőle, repedezni kezd, mállik, foszlik. Emberi léptéken belül nem bomlik le. Ma még könnyen megszabadulhatsz tőle, pl. gumiszerelőnél, hulladékudvarban. De ki tudja, mit hoz a holnap.

2020. máj. 12. 07:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igénytelen, az jó, imádom az igénytelen dolgokat :) Már szereztünk néhányat:) De akkor nem festjük le, mert a lekopott festék tényleg csúnya lenne, viszont az nagyon jó hogy rugalmas, sportoláshoz, fekvőtámaszhoz. Vagy gyerekek mászhatnak rajta, nem üti meg magát. Vagy lehet hogy károsítja a kezét az anyaga?
2020. máj. 12. 15:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem de mosd le alaposan, kitudja mit ütöttek el vele/min mentek át vele, körülbelül annyira káros mint pet palackból inni.
2020. máj. 12. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!