Hol lehet használt autógumikat beszerezni? Kertbe kellene, dekorációnak (lefestjük), és sportoláshoz.
Szerintem ha elmész a helyi gumishoz, ő szívesen ad neked használt gumit, neki amúgy is nyűg lehet megszabadulni tőle.
Ez csak ötlet, én nem csináltam még ilyet.
autószerelőnél, vagy gumisnál.
bár a gumi veszélyes hulladéknak minősül, ezért nem biztos, hogy tudnak adni, mert le kell nekik számolni vele, de talán akad a műhely végében olyan gumi ami nincs leltárban.
esetleg hulladékudvarban meg lehet kérdezni.
vagy ha van traktoros a környéketeken akkor annak biztos van régi gumija a sufni mögött
facebook marketplacera is felteheted, hátha van valakinek fölös.
A nagy traktorgumi tök jó mászókának - az én időmben az óvódában, iskolában még nem volt eu-s játszótér, mi traktorgumin szocializálódtunk :D
Hol laksz és hány kell?
Adok neked ajándékba egy valaggal!
Gumisnál kell szólni, ha esetleg éppen nincs,(és nem egy suttyó gechi mint a gumis aki felénk van) akkor annyi hogy nem veszi leltárba a következőket hanem odaadja.
Egyébként vicces hogy veszélyes hulladéknak minősül, nálunk az óvodában de még suliban is volt traktorgumi :D
Ne tegyél autógumit a kertedbe. Dekorációnak igénytelen, a festék lekopik róla.
Nem véletlenül veszélyes hulladék: különböző stabilizátorok az időjárás hatására kioldódnak belőle, repedezni kezd, mállik, foszlik. Emberi léptéken belül nem bomlik le. Ma még könnyen megszabadulhatsz tőle, pl. gumiszerelőnél, hulladékudvarban. De ki tudja, mit hoz a holnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!