Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mivel távolíthatom el az...

Mivel távolíthatom el az izzadságszagot a sportoláshoz használt felsőmből?

Figyelt kérdés

Vettem a Hervisben egy Reebok márkájú atlétát, akciós volt, és nagyon örültem neki.

Jó minőségű "sport-textil",) követi az alakomat, gyorsan szárad. Viszont az izzadságszag benne marad, egyszerűen undorító hónaljnál. (Dezodorálok, természetesen.) Próbáltam már mosószert sportruházathoz (dm), márkás mosószereket, többféle öblítőt, mosódiót is. Ecetbe nem mertem beáztatni. Fekete színű, ezért szódabikarbóna kilőve. Kérlek, akinek van ötlete, segítsen!

Link a ruháról: [link]

2012. júl. 18. 08:38
 1/5 anonim ***** válasza:
A hagyományos régi Caola mosószappan. Próbáld ki, ez egy csodaszer, s nem roncsolja vagy fakítja a ruhákat.
2012. júl. 18. 08:43
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Ilyen esetben mielőtt elindítom a mosást, a két hónaljára teszek töményen mosószert, bele a gépbe a többi ruha közé és indítom a mosást. Nekem ez eddig még bevált.
2012. júl. 18. 09:27
 3/5 anonim ***** válasza:
64%

ariel folteltávolító spray-val fújd be szárazon, hagyd hatni max. 10 percig és mosd ki.

A DM saját márkás mosószereiről sajnos nincs jó tapasztalatom. Próbálkozz inkább perwoll vagy dreft mosószerrel. Euro-s diszkontban 1 liter 580.-ft

2012. júl. 18. 14:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. júl. 19. 07:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a cipőben jártam én is mint te.

Az új Samsung mosógépem csinálta ezt 40c -on 40perces mosási cikluson,de még a 1,5óráson is néha észrevettem.

60 fokon, ahol már ezt a ruhát nem szabadna mosni ,ott viszont jól kimossa. A régebbi Zanussim már 40c is kimossa jól, de vagy 2 órát mos,kétszer annyi vizzel.

Én ezt tapasztaltam.

2012. júl. 19. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!