Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen szegélynyírót vegyek?

Milyen szegélynyírót vegyek?

Figyelt kérdés
Kerítés melletti rész nyírására, árok tisztítására kellene egy kis könnyű szegénynyíró, kb 100 négyzetméteres részre. Ez megfelelő lehet? [link]
2020. máj. 1. 10:01
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom az értékelések mennyire hitelesek, de gyanítom, hogy sokan egy kaszával hasonlítják össze.
2020. máj. 1. 10:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Nagyon kényelmetlen használni szerintem, olyat keress aminek rendes, kétkezes fogantyúja van.
2020. máj. 1. 10:15
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

Akkor inkább ezt ebben az árkategóriában.

Ez 2.5 lóerő, nem 1...

[link]

2020. máj. 1. 10:19
 4/11 anonim ***** válasza:

Én ilyet vettem, mert már nehezemre esett tologatni a fűnyírót: Black & Decker BESTA530CM fűszegélyvágó

Ez egy kombinált elektromos szerkentyű, az alsó szánkó alakú részbe be lehet illeszteni a szegélynyírót és akkor tologatható fűnyíróvá alakul. Kicsi a súlya, egy nő is elbír vele.

2020. máj. 1. 11:58
 5/11 anonim ***** válasza:

1.2 Le bőven jó neked .Ne legyen kínai motorral szerelt.

A súlya se nagyon haladja meg a 6 kg.

Az Oleo-Mac megbizható márka .

2020. máj. 1. 14:34
 6/11 anonim ***** válasza:

Elektromoson nem gondolkodsz?

Pl. van ez, ami kínai ugyan, de elég jó, csehek szerelik össze:

[link]

Ilyen jellegű csak ez van az Árukeresőn, azért ezt linkeltem, de máshol van másféle is.

Ez konkrétan 1,9 LE, tehát már van benne azért erő, és nem egykezes, tehát jobban lehet irányítani. És nincs is olyan problémád, hogy nem indul, mert eldugult a karburátor, csak megnyomod a gombot, és megy. Nem hangos BRÜMM, hanem csak halk zümm. : És mivel neked kb. egyenes vonalban kell haladnod, ezért nem is olyan nagy dolog a drót húzgálása.

2020. máj. 1. 15:23
 7/11 anonim válasza:
Én a Praktikerben kapható Expert fűkaszára szavazok. Bátran ajánlom. 36000 forint.
2020. máj. 1. 20:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Végülis elektromos is lehet. Ez a Hecht kasza tetszik. De ezzel akár nagyobb területet is le lehet nyírni. Nem? Gondolok itt az 500 négyzetméteres gyümölcsfás részre, ahol a fűnyíró tologatása körülményes. Hosszabbító hosszánál nincs “limit”? (50 méter)
2020. máj. 1. 21:09
 9/11 A kérdező kommentje:
S milyenek lehetnek az akksis fűkaszák?
2020. máj. 1. 21:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem is 1LE-s hajlított szárú szegélynyíróm van. Csak nem McCuloch hanem mtd. (Ilyen: [link]

Már vagy húsz éves. Árkot, rézsüt, szegélyt, fák tövét, bokrok alatt ezt lehet a legjobban használni. Egy kézben is tudod tartani. Benyújtod egy bokor alá, felnyújtod egy meredek rézsün, az árokban is könnyebb hadonászni vele mint egy kaszával. (Az is van. Tudom mi a különbség) A 40 centis fűvel is elboldogul az egylovas motor. De nem is hektárok letarolásához és nem tőbb órai munkához találták ki. Házkörül több mint elég.

[link]

2020. máj. 1. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!