Milyen háti permetezőt válasszak? Többi lent.
Tegnap vettem egy Buffalo nevű 16 literes háti permetezőt, de olyan silány minőségű, összeszerelés közben máris eltört egy műanyag alkatrésze. 4 éves gyereknek lenne jó kis kertészt játszani.
Ha tudtok segíteni, kérlek konkrét és bevált típust mondjatok.
Kézit mondjuk 10 e forintig, akkumulátorosat 15 e-ig.
8-10 gyümölcsfa van az udvaron, tehát nincs szó nagyüzemi használatról.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Vidd vissza, és cseréltesd ki, ami eltört. Vagy ha valamiért nem tudod, akkor próbálj olyan alkatrészt beszerezni, ne költs feleslegesen.
Ezek az olcsó kínaiak általában elég tartósak szoktak lenni. Neked nagyon nem volt szerencséd, de ez nem jellemző. Nekem két helyen két egyformán kinéző van, az egyik nevét nem tudom, a másik a létező legbóvlibb, nagyon olcsó Straus. A régit legalább 10 éve, a Straust 4 éve használom, és tökéletesen működnek, semmi bajuk nincs. A régi markolatában tavaly tömítést cseréltem, a Straussnál meg a pánt kapcsát szétrágta a kutya, de ennyi gond volt csak velük.
Ennyi fához akkumulátorost nem érdemes, ha valami különbet szeretnél, akkor a motoros légszállításos lenne az, 30 E körül, de persze az is csak kínaiban.
Nekünk Vegyépszer permetező van 1982-ből, kb. 30 évig 1000 nm-es szőlőben volt használva, ma is van használatban van, bármilyen alkatrész kapható hozzá.
Ugyanazt gyártják most is, csak más néven, közel 30 ezer forint.
Jófogáson használt Vegyépszerek 10 ezer forinttól kezdődnek.
Ha veszel egyet, egész életedben kiszolgál majd ennyi fa mellett.
Köszönöm!
Nos nekünk pont ilyen van, de elromlott, orrán száján folyik a permetszer, nincs aki megjavítsa, én meg nem értek hozzá sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!