Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen márkájú és/vagy típusú...

Milyen márkájú és/vagy típusú benzines fűkaszát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Most szeretnék venni benzines fűkaszát.De mivel nem nagyon értek hozzá segítsetek hogy milyet vegyek.Otthoni használatra és néha kint a temetőben a sír körül.Nézegettem de nem értek hozzá.Pl hogy milyen teljesítményű legyen vagy milyen ütemű,valami Kw is ír de nem tudom melyik a jobb,szóval a főbb jellemzőkre lennék kíváncsi.
2020. ápr. 20. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezzel nem nyúlsz mellé, ár-érték arányban nagyon jó. Sok évig nyúztam az elődjét, ha nem adom ki a kezemből még mindig gép lenne.

[link]

2020. ápr. 20. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Ennyi használatra vannak olcsóbbak is,és nem kínaiak,nem gagyik.A lényeg kínai motorral szereltet nem szabad megvenni.Szinte ugyan azokat lehet venni,különböző nevek alatt.Az áraikat meg a forgalmazók,eladó lövik be .

Ide tartozik a magyar MTD is .

2020. ápr. 20. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Az otthoni használat mekkora területet jelent, és kb. hányszor szeretnéd egy évben lenyírni? Csak hogy nagy gaz ne legyen, amikor már térdig ér? Mert az olyan 5 nyírás körül van.
2020. ápr. 21. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Husqvarna, Stihl, Oleo Mac kisebb gépei jók otthoni használatra a ház körül, megéri beruházni rájuk. Kínai kacatokhoz alkatrész sincs ha bedöglenek.
2020. ápr. 23. 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Kínai kacatokhoz bármit adnak a rízbűrű tesvírek a piacon, 1-2 ezresért. Lehet, hogy duplájáért mondják, de ha nem tudnak becsapni, akkor a feléért odaadják. :)
2020. ápr. 23. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!