Akinek ilyen van: a műrattan kerti bútorokon hány év használat után lesz ilyen szakadás? Meddig bírják? Többi lent.
Mindig megnézem a kerti bútorokat jófogáson, és egy csomó műrattant hirdetnek.
Van, ami tökéletes állapotban, de sok olyan van, amelyik szakadt.
Ez csak egy példa. Általában a tetején, vagy az ülőrész két szélén törnek el ezek a műanyag fonatok.
Arra lennék kíváncsi, hogy ha ilyet veszek, hány év után fog így kinézni?
Mert egyébként nem olcsók, de 1-2 évre nem dobnék ki több tízezret.
Viszont fémet sem szeretnék, mert ha odasüt a nap, akkor forró, ha meg hűvös van, akkor rossz ráülni, olyan hideg.
A fát meg mindig festeni kell, szóval ez a műanyag jó lenne, ha mondjuk kibírná vagy 5 évig.
Köszönöm!
Nálam nincs fedett terasz, se garázs, így egész évben kint lennének, minden érné őket.
Nálunk negyedik éve vannak kint a teraszon.
Télen-nyáron kint voltak és semmi bajuk.
(Allibert-Curver) Magyar gyártmányú.
Köszönöm!
Akkor a belinkelt kb hány éves lehet?
Vagy mit tudnak vele csinálni, amitől így néz ki?
Túlsúlyos emberek ülnek rá, és megfeszül a műanyag?
Szerintem az valami másik gyártmányú lehet.
Nyilván nem uv álló anyagból van.
Most kíváncsiságból ránéztem a gyártó honlapjára, ahol azt írják, hogy -akár- 10 éves garanciát is vállalnak.
Az összes kerti bútoruk uv és fagyálló.
Bemásolom:
"Az időjárási viszontagságok kényük-kedvük szerint alakíthatják a bútorok sorsát. A fagy, az UV-sugárzás, hogy csak a két leggyakoribb problémát említsük, rengeteg kárt okoznak. Pontosabban csak okozhatnak, ugyanis a Curver gyártósoráról kikerülő termékek maximális ellenállást garantálnak a szélsőséges időjárási körülményekkel szemben. "
Köszi!
Bár nézegettem én is a Curvert, végül a Bauhaus-ból rendeltem. Remélem, jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!