Neve szerin Japán lehet.A Japán fűkaszák nem rosszak.
Jó műszaki adatokat irnak róla.Az eredeti ára sem sok.
Nekem csak az gyanus,most miért árazták le ennyire ?
Mihez képest?
A szokásos piaci kínai fűkasza. 25 lenne a reális ára, tehát 15-ért megéri. Ha nincs gyárilag hibája, akkor valószínűleg egy tűrhető erejű és használható gép. Ha gyárilag rossz, akkor meg 14 napon belül visszaküldheted.
Természetesen, csak max. párszáz m2-re vedd meg, vagy nagy területre vegyél egy raklappal.
4 es,azért ennek van neve ,Kiyoshi.
De lehet hogy ezt a nevet a forgalmazó adta neki,jól hangzik. A motor adat tábláján ott van a gyártó.
Ha Japán lenne ,lenne hozzá bizodalmam.
A gagyi kínai motoroktól tartózkodni kell.
Kaotikus logikával bárki ki tud következtetni bármit. Azt gondolom, itt érdemi válaszoknak kellene megjelenniük.
Térdig érő, szolídabb száras gazokkal, tüskés szederrel megtűzdelt fűben használtam, eddig kb. 10 m2-en a fém pengével. Kifogástalanul működött. Erős a motorja. Könnyű, amig az aksi bírja, bírja a kar is. Én csak ajánlani tudom. Kellemes vele dolgozni. Most pengék utánrendelési lehetőségét kutatom.
7
Milyen aksi? Ez benzines gép. Ez neked az érdemi válasz?
Azt mondjuk a többség nem írta, hogy nem működik, mert az nem lenne igaz. Az lett leírva, hogy nem lesz tartós. És ez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!