Oleo-mac 250 T vagy egy straus fűkasza erősebb?
Természetesen a Straus az erősebb, nem lehet kérdés. Az Oleo-mac csak 1 LE. Straus a net szerint van 3,5 és 5,2 LE, ami nyilván erős túlzás, de 2, ill. 2,5 LE azért biztos megvan, legalább.
Az egy más kérdés, hogy az Oleo-mac egy tartós szegélynyíró a gyakorlatban, a Strausokkal meg hiába haladsz háromszor olyan gyorsan, de lehet, hogy csak 1 hektár lesz az élettartamuk. (De ha csak egy árokpartot vágsz, akkor az 1 hektár is csak sok év után lesz meg.)
Nekem ennek a 250 T-nek a régebbi verziója volt, vagy két évig nyúztam, ameddig nem vettem erősebbet. Eleve azért vettem meg vagy 15-20 éve, mert nálunk a cégnél két félhülye felváltva ütött-vert egy ilyet, és nem tudták elrontani. Persze, szálanként kellett vele levadászni a füvet, meg is untam és eladtam, vettem helyette egy erős kínait. Nem Straust azért, mert annál gyengébb minőséget nemigen sikerült még gyártani ferdeszeműéknek.
A Staruss egy Kinai " csoda "
Az olasz márkát sosem veri meg .Az már bizonyitott.Év tizedek óta vannak a világ piacon .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!