Mit csináltok a kertben mostanság?
Mi még csak most kezdjük rendberakni, télen költöztünk ide és akkor még nem nagyon lehetett kertészkedni, meg hát egyéb dolgunk is volt. :)
Most a hétvégén kigazoltunk, leástunk betonkockákat "járda" gyanánt a bejáratig.
Következő hétvégé(k)re a tervek:
- kerítés javítása, fedése nádszövettel vagy valami könnyű paneles megoldással
- füvesítés
- a ház mögötti, jövőbeli kiülős részre is venni valami stabil "lépegető"talajt, ami hasonló a betonkockákhoz de szebb :)
- beszerezni minél több virágot, növénykét, azokat elültetni
- a kerti sufniban kell egy nagy rendrakás, le kellene csiszolni és lelakkozni kívülről
Hirtelen ennyi a terv, ezzel elfoglaljuk magunkat egy darabig.
Az attól függ, mi van a kertben: csak fű, fák, bokrok, konyhakerti rész...
Bizonyára ősszel fel volt ásva a konyhakerti rész. Ezt gereblyézd simára, ne párologtassa a nagy felület az amúgy is kevés téli csapadékot. Veteményezés, palántázás, füves rész levegőztetése, gereblyézés, szőlőmetszés, fametszés, gallyazás (ez utóbbiakat már el kellet volna végezni).
Ajánlott meg javasolt??? Ezen mit értesz? Rendben kell tartani mindent, ennyi.
Rotációzás, kapálás, a gyümölcsfák permetezése virágmonília, lisztharmat, tafrina, poloskaszagú darazsak, levélsodró molyok, levéltetvek ellen, ezeket ma meg tegnap csináltam. Már szinte tele van a konyhakerti rész, de pár dolog még hátra van. A füves részek letarolása jön holnaptól.
#1 vagyok
Sikerült majdnem mindent kivitelezni a hétvégén, amit írtam.
Következő tervek:
- nézni ahogy kinő a fű :)))
- varázsolni áramot a sufniba
- még több virágot beszerezni
- a sufni csiszolása, lakkozása még hátra van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!