Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mi a neve ennek a két "gaznak"?

Mi a neve ennek a két "gaznak"?

Figyelt kérdés

A kertemben nőtt, virága is van.

1. világos lila virága van, 5 szirom, a levele hasonlít a tök leveléhez, csak természetesen kicsi

2. apró sárga virága van, 4 szirom, a levele nem tudom milyen, talán fodros...

2010. júl. 27. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Azért néhány kép sokat segítene, - ha egyáltalán választ akarsz kapni.
2010. júl. 27. 14:49
 2/7 A kérdező kommentje:
tudom hogy sokat segítene, de mivel a gépem a szerelőnél van, ezért nem tudok képet mutogatni :)
2010. júl. 27. 15:00
 3/7 anonim válasza:
több mindent írj le rola konkrétan mert sok ilyen virág van
2010. júl. 27. 15:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Sárga?

[link]

Vérehulló fecskefű

Ezt csak azért ismerem,mert jó uszodai szemölcs/futószemölcs ellen:)

2010. júl. 27. 16:20
 5/7 A kérdező kommentje:

most megnéztem még egyszer :D

1. (lila) a szirma vége szív alakú (már rég tanultam biológiát, de ezt nem valami összenőtt sziromnak hívják?)

a porzótól kifelé vékonyodik a sötét lila szál...már írtam hogy egyébként világos lila, a levele még mindig a tökhöz hasonlít, szára szőrös

2. apró sárga virág, hosszúkás levele van (és nem fodros) szára és levele is sima, 4 szirom,

Gondolom teljesen átlagos mezei növények, de azért érdekelne, mert ilyenek még nem volt a kertemben :D

2010. júl. 27. 16:30
 6/7 A kérdező kommentje:
holnap estig nem jövünk rá, rakok ide képet (akkor hozhatom el a gépemet) remélem addig még meglesznek rajtuk a virágok :D
2010. júl. 27. 16:37
 7/7 anonim válasza:
Szerintem apró szulák lehet.
2010. júl. 27. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!