Kezdőoldal » Otthon » Kert » Miért nem akar bezöldülni a kert?

Miért nem akar bezöldülni a kert?

Figyelt kérdés
Van egy kutyusom, aki sose ássa fel a kertet, rendszeresek a séták. Úgy összességében zöld a kert, általában tarackos, gazos, ami egy nyírás után nagyon szép. Viszont vannak a kert egy-két szegletében olyan részek is, amik tiszta kopárak, összefüggően, nem csak egy-két pontban, szinte egy cigánytelep benyomását keltik, nagy a por, esőben a sár. Nem a gyep a fontos, kutyus mellett lehetetlen, de hogy még a tarack se nő ki, az egy kicsit furcsa, hiszen annak szinte mindegy milyen a talaj. Mi a franc lehet?
2020. ápr. 12. 21:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ha tudsz szerezni ismerőstől valami erősebben növő varjúhájféleséget, azzal meg lehet próbálni. Ezek viszonylag jól tűrik a meszes talajt. Ha azzal van a baj, lehet, hogy el fog szaporodni.
2020. ápr. 16. 07:38
 22/24 A kérdező kommentje:
Varjúháj? Én a fehér herén gondoltam most, azt úgy tudom a száraz talajt is jól viseli, ahogy a taposást is. Fűmag keverékként is árulják. Nem tudom az milyen lehet.
2020. ápr. 16. 21:59
 23/24 A kérdező kommentje:
Amit még kifelejtettem, hogy egy szivarfa is áll ott, én arra is gondoltam, hogy kivágom. Nem tudom az befolyásolja-e.
2020. ápr. 16. 22:09
 24/24 A kérdező kommentje:
Legrosszabb esetben veszek betonlapokat, hála istennek a kerítés mellett van ez az ominózus kopárság, így egy járdát is kialakíthatok, aztán meglátjuk, de lehet ez lesz legegyszerűbb. Köszönöm a válaszokat! Ha esetleg van még valami ötlet szívesen fogadom azért.
2020. ápr. 16. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!