Kerti csobogóhoz milyen keringető szivattyút javasoltok?
Kb. jó lehet, nálam is hasonló van.
Mindenképpen nézzed meg a magasságot, a dobozára rá van írva.
Én egy ehhez hasonlót (azonos márka) használok, árban is kb. ennyi volt. Amit használok, azon van előszűrés is, (én tóba használom, ott kell)
Emellett a vizet kezelni kell, máskülönben algásodik és az alga megtelepszik majd a köveken. Ha veszel egy (akváriumba szánt) UV lámpát (vízmentest) én ebay-ről rendeltem, és beépíted egy PVC csőbe, amin pedig a vizet megjáratod, az teljesen elégséges, így vegyszerezni nem kell a vizet.
"Ez 100%? Mert ugye a tó felszínéig a csőben magától is kiegyenlítődik a vízszint. A pumpa működése nélkül"
...és a csőben lévő víznek a súlyát mi a f. szom fogja kinyomni, ha nem az aljától számoljuk?????!
Részemről befejeztem.
Rátaláltam a megoldásra és jól gondoltam.
A tó vizének a felszínétől kell mérni, mivel addig a szintig a víz automatikusan kiegyenlítődik.
Tehát a pumpának csak az e fölötti magasságot kell ledolgoznia. Persze minél hosszabb a tó alatt a tömlő annál nagyobb a súrlódás ami viszont a pumpát tudja terhelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!