Elektromos vagy benzines fűnyírót vegyek?
Figyelt kérdés
Eddig elektromos fűnyírónk volt. A kert kb 600 m2. Vannak fák, oszlopok, málna stb. A mostani gép 20000 ft volt, elég műanyag, gagyinak érzem, a füvet viszont megfelelő minőségben lenyírja. Benzines még nem volt a családban, most viszont gondolkodok a vásárlásán. 16 éves vagyok, főleg én nyírom a füvet. Szerintem gyorsan megtanulnám a használatát. Maradjak az elekromosnál,vagy váltsak a benzinesre?2020. ápr. 4. 11:01
11/12 anonim válasza:
Az sem mindegy hol laksz. Haver vasárnap próbálta ki a zsír új benzinest. 50 ezerért felvilágosította a közterület felügyelet, hogy vasárnap csak elektromos mehet :)
12/12 adam0098 válasza:
nem ajánlom az elektromos fűnyírót. Én vettem és csalódtam.
előnye:
-halk
-nincs kábel
Hátrány:
-drága
-általában az aksit külön kell megvenni 2 db + töltöt is. (van ahol adnak hozzá mindent de az drága)
-nagyon keveset bír: 1hetes füvet levágja, 2 hetes fűnél feszt elakad. Nagyon idegesítő,nagyon gyenge motor van benne, nem bírja a nagy füvet.
-nagyon gyenge aksi: feltöltöm az aksit fullra, van hogy vágom a füvet és kikapcsol. lemerült az aksi. max kis kerthez jó 300nm.
-nehéz!!! Nehéz tologatni ,nagy a súlya.
Ha veszel benzinest vegyél. Elektromos nem jó. NEm ajánlom senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!