Szabad-e mennie szivatóval melegen a fűnyírónak? Miért vannak az apró pöffenések?
Vettem egy ggp v35.ös motorral szerelt fűnyírót.
Mennyire normális dolog szerintetek, hogy melegen rendesen megy ha rá van húzva a szivató?
Szerintem le kellene állnia. Ez pedig pont, h akkor megy normálisan. Karburátort többször is kitakarítottam.
Gumigyűrű megvan a szívócsövön, ott biztos, hogy nem falsolhat, mert még be is kentem tömítővel.
Akkor megy kiegyensúlyozottan a motor ha rá van húzva a szivató. Ha nincs ráhúzva akkor vissza is pöffentget, (nem a regulátor ingadozásra gondolok) Nincs rajta állító csavar, hogy tudnék rajta állítani. LPH 16.os karbi.
Videjó róla:
https://www.youtube.com/watch?v=kCJBWXRPpvA&feature=youtu.be..
Na, megvetted?
Aki árulta, ő szerintem maga javítja a lomizásból származó gépeket, lehet, hogy tudna valamit mondani.
Olyant nem tudok elképzelni, hogy ne lehetne állítani a benzin mennyiségét. Lehetetlen ilyen pontosan legyártani, hogy állítási lehetőség nélkül működjön.
Szerintem ha megy is így, de nem ég el rendesen a benzin. Nézegesd még, hátha megtalálod az állítócsavart. Vagy vidd el szerelőhöz, aki belövi neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!