Kezdőoldal » Otthon » Kert » 14 méteres kivágott fenyőfa...

14 méteres kivágott fenyőfa után ki szállítaná el a megmaradt részeket?

Figyelt kérdés

Törzs és ágak egyaránt.

Valami fafeldolgozó cégen gondolkodom, akinek hasznos lehet, és az udvarunkról legalább összetakarítaná.

2020. febr. 16. 07:32
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Írd ki ingyen elvihetőnek jófogásra. De tisztázd, hogy mindent vagy semmit!
2020. febr. 16. 07:52
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
én is meghirdettem hogy ingyen elvihető fa, fel is daraboltam méteres darabokra, de nem sikerült. Volt aki megígérte hogy jön és nem jött érte, ebből volt vagy 5 darab. Sokan felhívtak hogy vigyem oda nekik vagy fizessek egy teherautót és odavihetem nekik ingyen. Aztán jött egy fickó elvinni, de ő csak a törzset akarta elvinni, a gallyakat nem, pedig 3-szor elmondtam neki a telefonba hogy vagy mindent vagy semmit, el is kergettem a fenébe. Aztán meguntam az egészet, eltüzeltem.
2020. febr. 16. 09:15
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Tedd fel a jófogásra: ingyen elvihető fa.

Azonban először a lombot kell elvinni :)

2020. febr. 16. 09:21
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Keress valami zöldhulladékkal foglalkozó céget. Az a gond a fenyővel, hogy a 14m ből lehet kb. 1m3 törzs, és 5m3 semmire se jó gally. 1m3 fenyő olyan 15000 forint körül lehet, a gallyak elszállítása többe van.
2020. febr. 16. 09:35
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

Nekem szerencsém volt, az ágakat elvitte virágos, aki felhasználta koszorúkhoz, a törzset meg feldarabolva eltüzeltük.

Talán első lépésben te is keress meg egy vagy több virágost, a törzzsel már könnyebb dolgod lesz!

2020. febr. 16. 11:31
 6/7 anonim ***** válasza:
57%

Fafeldolgozó cégnek garantáltan nem kell, esetleg azt megengedik, hogy lerakd náluk a törzset.

Nincs nálatok zöldhulladék-szállítás? Nálunk tavalyig olyan is volt, hogy a telephely előtt ingyen le lehetett rakni az ágakat. A törzsre meg még inkább lehet ingyenes "vevőt" találni. De szerintem az a jellemző, hogy még a gallyat is elviszik a törzsért. Még ki is szokták vágni.

2020. febr. 17. 08:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, talán elviszik mindenestül
2020. febr. 17. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!