Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hangyák a kertben és a házban....

Hangyák a kertben és a házban. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 09:57
 1/5 anonim válasza:
A kert még nem is olyan nagy probléma, a ház se vészes, tessék venni ilyen kis RAID hangya írtót, azzal megfogyatkoznának, megfertőződnek beviszik a bolyba aztán annyi. Nekünk is volt hangyánk pedig mi panelba lakunk.
2010. júl. 21. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:

nálunk is tele van..itt nincs ilyen csapda, meg van vagy 50 hangyafészek a lakásban... megeszik a fugát, a falat..én a repedésekbe fújtam sprayt, ahonnan kijönnek,

amit egyszer befújtam ott probléma megoldva.

tegnap tettem 1db tányért a mosogatóba 10percre rá tele volt hangyával :-S

de amióta fújtam a résekbe, nincs baj.

2010. júl. 21. 11:07
 3/5 anonim ***** válasza:
borax por porcukor 1:1 arányban összekeverve.Megeszik és kipusztul az egész boly.
2010. júl. 21. 13:53
 4/5 anonim válasza:
A Fendona-B nevű por vizes oldatával való permetezés minimum 3 hónapra eltünteti a hangyákat. Egyébként más rejtőzködő életmódú rovarokat is pl. csótányt vagy ágypoloskát. Az Egészségügyi Intézményekben is használják, nagyon hatékony az emberre vagy más emlősökre alig toxikus. Hatóanyaga, az alfa-cipermetrin.
2010. júl. 26. 14:09
 5/5 anonim válasza:

Elmesz a tescoba, es valasztasz a 100 db hangyairotszer egyikebol. A kertet hagyd beken.

S.

2010. júl. 28. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!