Virágárusnál vásárolt cserepes mini rózsámat, hogyan ápoljam, hogy ne sárguljon el a levele? Évente hányszor virágzik?
Naponta locsolom, kb 1-2dl vízzel. Mikor vettem, akkor virágzott, és utána még egy hónapig, de az elmúlt két-két és fél hónapban már csak hullatja a leveleit.
Ha valakinek van, adjon tippeket.
Szerintem sokat locsolod a rózsákat nem kell annyira locsolni nem szeretik ha állandóan nedvesek.
Tedd olyan helyre ahol sok fényt kap azt nagyon szeretki összel pedig nyudtan kiültetheted:)
szia!
ha van kerted,már most kiültetheted,ha nincs,mindenképp ültesd át egy nagyobb cserépbe normális földbe,mert amiben áruljuk,az kevés.nem kell annyit locsolni!!!!ha napra teszed,akkor este locsold!egy héten 2-3 alkalom elég még ebben a kánikulában is.
igen, akár balkonnövénynek is jó ha nincs kerted.
Mi is kiültettuk, de most már nem lászik minirózsának:)Nagyon nőtt és kb 2 hónapja nonstop vitágzik.
Én tűző napra tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!