Bolti pörkölt (? ) földimogyorót próbált már valaki elültetni?
Még nem aktuális a kérdés, csak épp azt eszek, ezért jutott eszembe.
Olyanok ne írjanak, akik sosem próbálták, de biztosan tudják, hogy nem működne, mivel "hőkezelt".
Szóval: ténylegesen próbálta már valaki?
Ez annyira gyengén lehet megpörkölve, vagy lehet, hogy semennyire, mert nagyon nyers íze van.
Egyszer, még évekkel ezelőtt gondolkoztunk rajta, hogy ültetni kéne, de magát a "vetőmagot" én még soha sehol nem láttam.
Családi szinten már vagy 20 éve kertészkedünk, tehát szezonban mindenfélét vásárolok, nagyon szeretem csinálni, de mogyorót a kertosztályokon, kertészeti áruházakban még nem láttam.
Utolsó kivételével SENKI nem tud egy rövid kérdést értelmezni?
ezen az oldalon nem divat a KÉRDÉSRE válaszolni?
Komolyan, még nektek áll feljebb, de nem jut el az agyatokig, hogy nem véleményt kérdeztem, hogy vajon sikerülne-e, hanem hogy próbálta-e valaki...
És még ti ültök a magas lovon, de sebaj, ha az életben is ilyen fogyatékosok vagytok, onnan lehet nagyot esni...
Azt sem kérdeztem, hogy én vajon mennyire érzem nyersnek, vagy mennyire van megpörkölve.
De nyilván nem írom le újra a kérdést, hiszen az akkor is látszik, mikor épp a választ írja valaki.
Ezért ilyen lapos már a gyakori közössége, mert itt nem lehet a kérdésre választ kapni, és aki folyamatosan offol, nem lehet kitiltani. Nem értitek, hogy a kérdés azért van kiírva, mert valaki arra a kérdésre szeretne választ kapni, nem pedig egyebekről diskurálni. Baj van az emberekkel, de majd megmagyarázzátok ezt is, természetesen full flegmán és fellengzősen, ahogy eddig. A kérdésre továbbra SE válaszoljatok, mivel ha tudtatok volna, már megtettétek volna.
Még egy valamit nem értek: ha valaki nem tudja a választ, akkor miért érez késztetést, hogy kommenteljen valami baromságot???
Utolsó, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!