Bolti pörkölt (? ) földimogyorót próbált már valaki elültetni?
Még nem aktuális a kérdés, csak épp azt eszek, ezért jutott eszembe.
Olyanok ne írjanak, akik sosem próbálták, de biztosan tudják, hogy nem működne, mivel "hőkezelt".
Szóval: ténylegesen próbálta már valaki?
Ez annyira gyengén lehet megpörkölve, vagy lehet, hogy semennyire, mert nagyon nyers íze van.
Egyszer, még évekkel ezelőtt gondolkoztunk rajta, hogy ültetni kéne, de magát a "vetőmagot" én még soha sehol nem láttam.
Családi szinten már vagy 20 éve kertészkedünk, tehát szezonban mindenfélét vásárolok, nagyon szeretem csinálni, de mogyorót a kertosztályokon, kertészeti áruházakban még nem láttam.
Az biztosan nem kel ki,a mogyorót max 40 fokon szárítják!
Én a kora tavasszal láttam hirdetést,úgy rémlik,1800 ft volt kilója. 1,6~1,8 kg kell 100m2-re,-ha bejön,több,mint 12szeres lesz a termésed!
Úgy látom, senki nem a kérdésre válaszolt, és senki nem tudta értelmezni.
Leírtam, hogy ennek nagyon nyers íze van, és korántsem vagyok biztos benne, hogy tényleg pörkölt.
Valaha, gyerekkoromban emlékeim szerint egészen más íze volt a pörkölt földimogyorónak, a mostaniak meg évek óta ilyen nyersek.
Szóval, újra: PRÓBÁLTA már valaki?
Amúgy te hülye vagy? Ha el akarod vetni, akkor miért a pörköltel próbálkoznál, amikor a boltban vehetsz nem pörköltet is?
Ha most azt írom, hogy nekem kikelt, akkor tavasszal telerakod a kertet pörkölt mogyoróval és vársz a csodára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!