Kezdőoldal » Otthon » Kert » Jelenleg szabályozza valami,...

Jelenleg szabályozza valami, hogy a (belterületi) kertemben rakhatok-e tüzet?

Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Településenként változó, a helyi önkormányzat hatáskörébe tartozik, kivéve, ha országos tűzgyújtási tilalom van.

Gondolom, hogy nem gallyakat akarsz eltüzelni. Nálunk meg van szabva, hogy mikor lehet égetni a megszáradt zöldhulladékot, de egy kerti szalonnasütés, grillezés bármikor lehet, az kivétel, csak ugye figyeljünk oda a tűzre.

2010. júl. 18. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Országos szabadtéri tűzgyújtási tilalom van hetek óta.
2010. júl. 18. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Az önkormányzatok szabják meg,hogy mely napokon lehet tüzelni ,és milyen időintervallumban.A főzés viszont nem tüzelés.
2010. júl. 18. 19:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Kerti sütés-bográcsozás lenne szabad tűzön. Akkor ez megengedett?
2010. júl. 18. 19:46
 5/7 anonim válasza:
Szerintem semmi akadálya. Mi tegnap bográcsoztunk :)
2010. júl. 18. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen.Mert a főzés és a tüzelés nem ugyan az.
2010. júl. 18. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekelne, mert én pl nagy tűzön szeretek nyársat sütni. Olyan 3-4 méteres lánggal. 5 méterről.

Budapesten már beszólnak érte, de április 30-ig és ősszel november végéig még szabad.

2011. ápr. 26. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!