Miért nem terjedt el a kiskertekben a lencse termesztése?
Figyelt kérdés
2019. nov. 15. 17:59
2/12 anonim válasza:
Mert sokkal gazdaságosabb nagyban, sőt köztesként termeszteni.
3/12 mindentudó99 válasza:
Mert ritkán esszük. Én olyan ritkán hogy soha . Miert termesztenénk akkor? Bab jobban fogy . Tele is a kert minden évben
4/12 A kérdező kommentje:
A krumplit is gazdaságosabb nagyban termeszteni, meg a babot is, meg a paradicsomot is. Mégis termesztik a házikertben.
Pl. tormából sem fogy sok, mégis sok kertben megtalálható. Szinte mindenféle növénnyel találkoztam már, olyanokkal is, amik kevésbé ismertek (pl. bordáskel, mángold, tarlórépa). A lencsét viszont mindenki ismeri. Mégsem látni szinte sehol a kiskertekben.
2019. nov. 15. 18:30
5/12 anonim válasza:
Mert a tarhonya termesztés kiszorította.
6/12 anonim válasza:
Az ananászról ne is beszéljünk...
7/12 anonim válasza:
kis mag, kis hüvely...
kézzel kifejteni problémás
csépelni, rostálni, szelelni lehet, de az megint problémás a háztájiban
9/12 anonim válasza:
Én azért nem termesztem, mert utálom. Babot, paradicsomot, krumplit pedig szeretem, azokat termesztem minden évben, ez az egyszerű oka :D
10/12 anonim válasza:
Anyám próbált, de egyáltalán nem érte meg vele piszmogni. A krumplit is abbahagyta. Ami esetleg (az íze miatt) mehet a paradicsom, paprika. Aki nagyon unatkozik, nagy kertje van, az uborka, tök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!