Kezdőoldal » Otthon » Kert » Meg lehet még menteni ezt a...

Meg lehet még menteni ezt a növényt? (Kép lent)

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy milyen fajta és, hogy hányszor kell locsolni. Úgyhogy aki még így is felismeri az írja le. Már nagyon rosszul néz ki ahhoz képest amikor haza hoztuk.

[link]

[link]

[link]

2019. okt. 30. 10:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A linkeket csak akkor lehetne megnyitni, ha a google drive-ra bejelentkezek. Töltsd fel normál képprogrammal, akkor meg tudja más is nézni.
2019. okt. 30. 10:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
töltsd fel valami normális képmegosztóra, ezeket nem lehet megnyitni.
2019. okt. 30. 11:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Így van!

pl.: imgur.com

2019. okt. 30. 12:43
 4/9 anonim ***** válasza:
echeveria
2019. okt. 30. 15:29
 5/9 A kérdező kommentje:
2019. okt. 30. 17:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem néz ki olyan tragikusan, mint ahogy leírtad! :)

Viszont az látszik, hogy nagyon el van szaporodva, valószínüleg már föld sincs a cserépben, csak a gyökér. Felélt minden tápanyagot, nem tud miből táplálkozni.

Át kéne ültetni nagyobb cserépbe és kevés tápoldatot adni neki. Ne vidd túlzásba, mert ha olyasmi, ami télen pihen, akkor ilyenkor már nem kell erőltetni a növekedését vagy a virágzását.

2019. okt. 30. 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az elözöt még kiegészíteném, hogy szerintem túl sötétben van, sokkal több fényre lenne szüksége!
2019. okt. 30. 19:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Egyébként a közepéből kiszedtem az elszárad részeket ami kb egy kis marék lett, úgyhogy már csak a szélén maradt valamennyi és így még rosszabbul néz ki. 😂 Majd holnap átültetem.
2019. okt. 31. 00:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, ez a legfontosabb, hogy ne a fiókban tartsd, hanem sokkal több fényt kapjon.

Nem ismerős sajnos, de nem tartom kizártnak, hogy a szobahőmérséklet sok lesz neki, valami hűvösebb, de világos helyet igényel télen. De a világos az biztos. Aztán majd meglátod, hogy alakul.

2019. okt. 31. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!