Varjú által elpottyantott, és magról kelt diófa csemetéket mivel célszerű kivenni áttelepítés céljából?
"A varjú nem viszi magával a rosszat. A kutyáim is imádják a diót, versenyt kell futni velük, mert azé, aki hamarabb felszedi. De a rosszat ők is otthagyják. Még azt is, amiről kívülről nem is látszik, hogy rossz."
Ez tökéletesen igaz. A jó diót megeszi a varjú, nem bedobja a susnyásba...
Te meg azt ülteted. Grat!
A csőréből vedd ki, az a jó!!
Jaj, azt a kötekedős ******.....
Amit magával visz, azt nyilván azért viszi, mert célja van vele. Ha elejti, akkor nem eldobja, hanem kiesik a csőréből.
Ez meg előfordul, azért lássuk be, nincs minden kertben, minden négyzetméteren egy elejtett dió, amiből fa fejlődne.
Én például az elmúlt 10 évben egyetlen egyszer találkoztam a telkemen idegen dióval.
Felismertem, hogy nem az én két fámról való, mert bár nekem sem egyforma a két fa, de az meg egy harmadik fajta volt.
Szél nem fújta oda, az tuti.
Én is varjúra gondoltam.
De aki kötekedni akar, az mindig fog találni erre indokot, egyszerűen vannak ilyen emberek, akiknek ennyi örömük van az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!