Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ennek a lemeznek mi a szerepe?...

Ennek a lemeznek mi a szerepe? Ha elmozdul/sérül mi lehet a következménye?

Figyelt kérdés

[link]

Lehet olyan hogy ettől nem Olajoz egy fűrész?

2019. aug. 26. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Hát vedd le a vezetőt,a láncot,az olajterelő lemezkét.

Indítsd el,és nézd meg. már alapjáraton is "könnyezni" kellene neki.

Ha nem jó helyen van,nem a megfelelő helyre folyik az olaj.

2019. aug. 26. 22:02
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Elképzelhető, hogy úgy berakódik mellette apró szemű, betömörödött fűrészporral, amit az olaj összefog, hogy nem tud kijönni az olaj, legfeljebb nagyon lassan szivárogni.

Ha megtakarítod a környékét, a nyílást is kipiszkálod, akkor beindítva látni kell, hogy jön belőle az olaj. Ha mégsem, akkor vagy elromlott a szivattyú, vagy leesett róla a cső, vagy eldugult, ilyesmi.

2019. aug. 27. 07:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Helyén tartja az olaj vezeték alkatrészeit ,lánc néha ki szokta kaparni semmi jelentősége nincs ha megsérül csak legyen a helyén.Ahogy már írták vezető lemez nélkül járasd és nézd a vájaton jön e olaj,ha igen akkor lehet rossz a lap olajnyílása( pl stihlre való) vagy nem kapartad ki a vezető vájatból a piszkot.Ha nem jön akkor vagy összecsúszott a meghajtó spirál vagy kikopott a szerkezet.Ezeknél a spirál széthúzásával növelheted az olaj mennyiséget,ha összetolod nem olajoz.
2019. aug. 31. 18:16
 4/7 A kérdező kommentje:
A vájaton jön egy darabig de aztán elmozdul (rezeg) és... Már lent folyik az olaj. Nincs rajta csavar ahogy látszik is. Vegyek újat?
2019. szept. 5. 17:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Vettem újat! Azóta ott Olajoz ahol kell. Jól gondoltam hogy eldeformálódhatott a dolog
2019. szept. 11. 11:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Két oldalt a lyukaknál ráfeszül a tőcsavarra az tarja a helyén,neked ez kilazult csak vissza kellett volna igazítani a füleket egy kis nyomással csavarhúzó segítségével,de asszem jobb az új neked ha ezt magadtol nem fedezted fel.
2019. szept. 22. 18:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam legalább 18x! Nem maradt a helyén. Azt hiszem jobb nekem az új! A lánc odab*szott neki mikor egyszer ledobta azóta volt ilyen gondolom kapott egy nagyot. Aztán nem tudtam vele mit kezdeni.
2019. szept. 24. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!