Milyen burkolatot tudnék rakni az udvarba kb.200nm betonra, (a viakolor nemjó mert az vastag) kb.2 centinél ne legyen vastagabb. Mit ajnálotok?
Ha jól sejtem van egy régi repedezett, csúnya burkolatod, amit el akarsz takarni... Nincs erre tartós és olcsó megoldás.
Beton feltör, sitt elvitet, aztán jöhet a normális rétegrend és a térkő.
200nm udvart lebetonoztattal, es most burkolni akarod? De minek? Es foleg minek betonoztattad vastagon, ha utana meg vekony burkolatot akarsz ra?
Meg mindig nem tiszta mi a cel: emberi tartozkodasra alkalmas udvart akarsz, vagy parkolot?
Köszönöm szépen a segítséget de már találtam megfelelőt, valószínüleg ilyet rakok le, mivel találtam ilyet 3.8 centisbe is.
Oké ember, de mi lesz a többi réteggel???
Amit belinkeltél, az a térkő burkolatnak csak az egyik eleme. Kell még hozzá sóder ágy, kavics feltöltés... Esetleg CKT beton... Az a megszokott járda kemény beton nagyon nem jó térkő alá.
Nem működik a csupasz betonra lerakva. Ez nem olyan, mint a járólap a fürdőszobában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!