Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen burkolatot tudnék...

Milyen burkolatot tudnék rakni az udvarba kb.200nm betonra, (a viakolor nemjó mert az vastag) kb.2 centinél ne legyen vastagabb. Mit ajnálotok?

Figyelt kérdés
2019. aug. 10. 09:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi a cel? Ha autoval akarsz raallni, arra keves lesz a 2 centi, barmibol is csinalod. 200nm-re a kulteri burkololap egy vagyon lenne, ugyhogy az is kiesik. Lehet, hogy azt a 200nm betont inkabb fel kene torni (toretni), es megcsinalni normalisan.
2019. aug. 10. 10:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól sejtem van egy régi repedezett, csúnya burkolatod, amit el akarsz takarni... Nincs erre tartós és olcsó megoldás.

Beton feltör, sitt elvitet, aztán jöhet a normális rétegrend és a térkő.

[link]

2019. aug. 10. 10:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó a térbetonod (nem repedezett, nem fészkes, sík, stb...), akkor ez lehetne egy fagyálló gres lapburkolat aljzata. Ebbe a rétegrendbe (2 cm) max ez fér el, kiegyenlítővel. De ez is felejtős, mert drága lenne: teljes udvart teraszburkolattal leburkolni. Szóval: mindent egybevetve az előttem szólóhoz csatlakozom: feltörés és utána bármi.
2019. aug. 10. 10:58
 4/12 A kérdező kommentje:
Tévedés, mert most betonoztattam és arra kéne valami
2019. aug. 10. 12:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

200nm udvart lebetonoztattal, es most burkolni akarod? De minek? Es foleg minek betonoztattad vastagon, ha utana meg vekony burkolatot akarsz ra?

Meg mindig nem tiszta mi a cel: emberi tartozkodasra alkalmas udvart akarsz, vagy parkolot?

2019. aug. 10. 16:34
 6/12 anonim ***** válasza:
58%
Tehát értsük ezt úgy, hogy semmiféle előzetes elképzelésed sem volt, csak egy hirtelen ötlettől vezérelve vagy félmillióért lebetonoztad az udvart, hogy ne kelljen füvet nyírni???!
2019. aug. 10. 17:14
 7/12 anonim ***** válasza:
58%
azt leírhatnád mi a baj az új betonnal, miért kell rá "valami"
2019. aug. 11. 06:50
 8/12 anonim ***** válasza:
58%
Ez már pocsékolás
2019. aug. 11. 09:00
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget de már találtam megfelelőt, valószínüleg ilyet rakok le, mivel találtam ilyet 3.8 centisbe is.

[link]

2019. aug. 11. 21:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Oké ember, de mi lesz a többi réteggel???

Amit belinkeltél, az a térkő burkolatnak csak az egyik eleme. Kell még hozzá sóder ágy, kavics feltöltés... Esetleg CKT beton... Az a megszokott járda kemény beton nagyon nem jó térkő alá.

Nem működik a csupasz betonra lerakva. Ez nem olyan, mint a járólap a fürdőszobában :)

2019. aug. 11. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!