Mit tegyek a kerti puha falú 5m átmérőjű medencénkbe, hogy szép tiszta maradjon a vize?
mi a kombi tablettán kívül semmit nem használunk bele,nem is takargatjuk néha porszívózzuk az alját és mikor kifogy a vegyszer akkor cseréljük igazából ennyi és sose zöldült be még a 8 év alatt!
Blue Super Tabs WP
Klórtartalmú kombinált tabletta (20g-os) 1Kg
3.990 Ft
Klóros medence vegyszer
Aktív klórtartalmú kombinált tabletta, amely algagátló és pelyhesítő alkotó összetevő elemeket tartalmaz. Hatásának lényege a komplexitásában rejlik.
Három az egyben: fertőtlenítés, algaölő hatás, algagátló hatás, pelyhesítés egyben.
A medence víz klórtartalmát 0,2–0,6 mg/l között próbáljuk tartani. Kánikula, a hőmérséklet emelkedése, több fürdőző vagy vihar esetén az adagolást emelni kell. A kombi tablettát napnyugta után tegyük a vízbe. Feltétlenül mosson vissza a vegyszerek adagolása előtt.
Ügyeljünk a medence vizének pH-értékére.
Pontosan, precízen adagolható 20g-os tabletták.
Napi átlag 3-5 db tabletta úszómedencék esetében.
50db/doboz.
Szia!
Ezen az oldalon mindent megtalálsz,én is így jöttem bele és kristály tiszta a vizem egész nyáron át.
szia! megint én!
igen ahogy feltöltitek mehet bele a kombi!és azt akkor is adagolni kell ha épp rossz az idő vagy nem értek rá stb..
a vízforgatónak szintén folyamatosan mennie kell igazad van!
Szia! Köszönöm, nagyon hasznos a link tényleg, már ki is nyomtattam! Ha elmentetek nyaralni és 1 hétig nem nyúltál a medencéhez akkor is tiszta maradt?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!