Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit lehet tenni egy rettentően...

Mit lehet tenni egy rettentően elgazosodott kerttel?

Figyelt kérdés
A szomszédunk kertjében égig ér a gaz, és ma láttam, hogy már virágzik is. Régebben mondták, hogy nincs idejük foglalkozni vele, én viszont rendesen küzdök a gyomokkal a kertemben. Veszekedni nem akarnék velük, azon gondolkodom, hogy felajánlom a segítségemet, a saját érdekemben is. De nem tudom, egy egyszerű damilos fűkaszával mire mennék. Szerintetek?

2019. júl. 24. 01:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%

Akkor jó neked.

Nem viccelek.

Nő vagyok, a telek mérete miatt csak benzines gép jöhetett szóba.

Nagyon nehéz tolni, mert a föld sajnos nem egyenes, hanem hepehupás, nem kicsit.

Szerintem a saját példámat írtam, nem kitalációt, ez nem jelenti azt, hogy mindenkinél mindenhol így megy, szóval nem kéne belekötni.

3 óra munka is nehéz, sok, és sokba kerül.

3 óra alatt 6x kapok napszúrást, de egyhuzamban szerintem ezt nem szokták, hanem tartanak szünetet.

Ilyenkor én izzadt, koszos vagyok, egyebet nem tudok csinálni, mármint nem dőlök le olyan ruhában, nem kezdek el főzni, stb.

Elmegy vele a sok idő és pénz, úgy, hogy nem az enyém??? Ostobaság lenne.

2019. júl. 26. 18:50
 12/12 A kérdező kommentje:

Hát, igazatok van, hagyom a fenébe. A saját kertemmel is annyi munka van, nem lenne rá időm, a gép se tűnik megfelelőnek. Bosszant, hogy nem csinálnak vele semmit, én meg küzdök a sok gyomnövénnyel. Néha észbe kapnak, és lenyomják az egészet gyomirtóval, így sikerült az előző években kinyírniuk két kerítés melletti cserjémet is, utána pedig ugyanúgy kinő a méteres gaz.

Az ötlet onnan jött, hogy néha gazolás közben annyira kedvem lenne átugrani a kerítésen és legalább az alatta átbújó gazokat és futónövényeket kiszedni gyökerestül... Tehetetlennek érzem magam, viszont azt se szeretném, ha megbüntetnék őket, mert a családfő meghalt pár éve és azóta nem egyszerű az életük.

2019. júl. 30. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!