Melyik folyadékos, elektromos szúnyogírtó vált be nektek a legjobban?
Figyelt kérdés
Tetőtéri ablakom van, ha nem nyitom ki megfulladok a melegtől.., ha kinyitom, akkor meg bucivá csípik a szúnyogok a fejem.2019. júl. 21. 22:46
1/3 anonim válasza:
Én évek óta ezt használom. Kb. 10 perc alatt elrendezi a szúnyogokat. Mondjuk nekem van szúnyoghálóm, csak néha ha nincs lehúzva napközben és bejönnek a szúnyogok akkor este be szoktam kapcsolni 10-20 percre.
Egyedül a szagával nem vagyok kibékülve, engem kicsit irritál. Viszont az összesnek van egy jellegzetes szaga, gondolom ez ilyen biztonsági dolog hogy lehessen érezni, hogy be van kapcsolva a készülék.
Az még fontos hogy ha sokáig nem használod (főleg télen) akkor szedd ki a folyadék tárolót a párologtatóból, és tekerd rá a kupakját mert hajlamos elpárologni magától a folyadék.
Egyébként érdemes lenne egy ilyet beszerezned:
Belülre fel szerelhető, praktikus rolós, és nem is túl drága.
2/3 anonim válasza:
Azt ne feledd, hogy ugyanezt a mérgező anyagot szívja be az egész család, amitől a szúnyog megdöglik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!