Padláson dorbézoló nyest - hogyan irtható / tartható távol tartósan?
A szívlapátos agyoncsapáshoz túl fürge, a méreghez ravasz, kutya nincs, ultrahangos riasztó közismerten hatástalan, a mozgásérzékelős lámpa baromira nem érdekli. Rengeteg betegséget terjeszthet, sarokba szorítva támad is, emiatt adott esetben kisgyerekekre kifejezetten veszélyes lehet.
Tudom, védett állat, ajvékoló állatvédők, önkéntes feljelentgetők lapozzanak.
XD
Dorbézol:D
Előttem van, ahogy egyszer csak elkezd dübörögni a hangfal a padon, aztán mész fel és nagy buli van. :D
Kedves válaszoló, nem tudod az a rochadék mire képes. De remélem lesz hozzá szerencséd.
Ismerős az érzés, tetőfelújítás oldotta meg a problémát. De gondolom ez nem opció. Elég reménytelen, kipróbáltam én is mindent. Mások itt a környéken rádiót, kutyaszőrt, meg a jó ég tudja mit szedtek elő. Úgy tudom csak ilyenkor védett a kicsik miatt, de tavasszal agyoncsaphatod. Ha hagyja magát!
Lehet kapni élvefogó csapdát azzal be lehet fogni és elvinni.
Vagy árulnak kifejezetten nyest riasztó folyadékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!