Mi lehet ez? Egér, patkány, vagy nyest
Egyértelműen nyest! Nálam is megjelennek, de nekem van riasztóm...
a kártevőírtót felejtsd el, inkább a lukakat fújd be purhabbal. Persze előtte vizsgáld át a falat, és úgy. Máskülönben soha nem lesz vége.
Esetleg azt megteheted, hogy néhány távolabb elhelyezett tojással kicsalogatod őket a búvóhelyükről(ből)..
a nyest védett állat, úgy tegyél mindent. megölni nem szabad, csak megkérni, hogy fáradjon át a szomszédba...én ezt tettem.
Két helyiség között a falBAN, ez azért nem tipikus nyest.
A nyest akkora, mint egy sovány macska rövid lábakkal. Tehát 40-es közfalban is gipszkartontól gipszkartonig kell tartani a lyuknak, ha tényleg odáig lefúrt, ill. kibővített valami patkánylyukat, hogy befészkeljen.
Szerintem valaki menjen fel a padlásra figyelni, a másik meg kopogjon ott, ahol a zörgés van, vagy fúrógéppel csináljon egy 10-es lyukat, ami kizavarja az állatot. (A lyukat be lehet gipszelni utána.)
Vagy feltakarítasz minden nyestürüléket a padlásról, és várod, hogy lesz-e újabb.
Egyszer nekünk is volt patkányunk, de ürüléket egyet se láttunk.
Én inkább erre tippelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!