Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Panelban hangyák kiirtására...

Panelban hangyák kiirtására milyen módszert javasoltok?

Figyelt kérdés
Egy hónapja költöztem be egy, fogalmazzunk finoman, eléggé “klasszikus” állpotú panel lakásba. Már az elején feltűnt hogy van pár hangya, ilyen kis picikék, de nem igazán foglalkoztam vele, az eladó azt mondta, hogy ez csak azért van mert évek óta lakatlan volt a lakás, majd eltűnnek. Hát nem tűntek el, sőt szerintem csak többen lettek. Mindenhonnan jönnek, elsősorban a fürdő és a konyha közötti falból, a csempe mögül. De máshonnan is, random helyeken a linóleum alól a fal mellett, az ajtókeretek takaró műanyagjai mögött ilyen kis túrások vannak. Láttam már őket vonulni a wc mögött, a beépített szekrényben, nagyszobában a szőnyegpadlón, konyhaszekrényben belemásznak mindenbe, borzasztó. Egyszóval mindenütt. Fogalmam nincs hol lehet a boly, azt sem tudom mit hová kéne fújni, szóval teljesen tanácstalan vagyok. Állandóan a hangyatúrásokat söpröm mindenhonnét. Valami ötletetek lenne, mielőtt elfogy alólam a lakás? :-(
2018. szept. 2. 11:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Fáraóhangya lesz az, amire csak irtószer a hatásos, pl. a Biokill, vagy bármi egyéb, ami hangyák ellen van feliratozva. A házi praktikák sz@rt sem fognak érni.
2018. szept. 2. 22:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Fáraóhangya, ahogy többen írták. Csak speciális, rájuk való szerrel tudod irtani. Mezőgazdasági vagy "gazda" boltban keresd. Beviszik a bolyba, a királynő elpusztul és akkor szép lassan eltűnnek.
2018. szept. 20. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!