A szúnyogteleppel mit lehet kezdeni a szobámban?
Azon kívül, hogy felgyújtom az egészet...
Már legalább 10-et agyoncsaptam, de még ennyi van. Falon, szekrényen...nyüzsögnek.
Mi volna a leghatásosabb?
Spray jelenleg nincs itthon, de majd veszek akkor. Egyéb módszer, amit bírnék használni?
Legegyszerűbb megelőzni a bajt, és venni szúnyoghálót olyan helyekre ahol bejöhetnek.
Ha nincs szúnyogölő sprayd, akkor nem sok mindent tudsz kezdeni, minthogy manuálisan lecsapod őket. Házi praktikákkal ne pazarold az idődet.
Már megint te?
Egyszer veszel egy normális szúnyoghálót egy flakon spray áráért, oszt nyugtod lesz.
Szúnyogháló. Mindig beválik.
Ha nem jön össze, akkor Raid. Vagy ami beválik, az a konnektorba duhgatós szúnyogriasztó. Amikor a vihar leszakította a hálómat ilyet használtam és felkapcsolt villanynál egy szúnyoggal sem találkoztam.
Szúnyogháló van az ablakon, de ezek szerint az ajtón jönnek be, mivel az nyitva van. Illetve az egész házban nyitva van, ami a benti részt illeti.
Amikor megyünk ki az udvarra, akkor szökhetnek be.
Szerintem akkor konnektorba dugható cuccost veszek.
"Szúnyogháló van az ablakon, de ezek szerint az ajtón jönnek be, mivel az nyitva van"
De miért van nyitva az ajtó, ha nem bírod a szúnyogot???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!