Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Nem bírom már elviselni, mit...

Nem bírom már elviselni, mit tudnék még tenni?

Figyelt kérdés

Fáraóhangyák vannak a lakásban, használtam csapdát, most Biokillt is. Lefújtam a vonulásukat, erre felbukkantak máshonnan! Ma délután a hálószobai ágyon nyírtam ki őket, bár nem értem, hogy kerültek oda, mikor nem is eszünk ott.

Borzalmasan undorít ez az egész! Ha valaki ment keresztül hasonlón, neki mi segített?

2018. máj. 18. 01:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Profi irtót hívj, mert nem elég a vonulási útvonalat lefújni, annyit érsz el, hogy mennek máshonnan. Olyan méreg kell, amit bevisznek a királynőnek.
2018. máj. 18. 04:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy időben nálunk is voltak, a konyhában és a fürdőszobában. De ez nekünk bevált: [link]

Nem tudom, te milyennel próbálkoztál.

2018. máj. 18. 06:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Az előző albiban ez volt nekünk is, egy helyen felbukkanttak, lefujtam, jöttek máshol. Hálószobában, de Még a fürdőben is, kád mögül...

Azt csináltam, hogy jó alaposan felmostam (forró, ecetes vízzel), mindent, minden szegélyt, repedést, ajtó, ablakfát lefújtam, mindent, ahol csak egy hangya befér. Ezt ismételgettem, meg csapda (vape). Na eltűntek és vissza sem jöttek. Pedig az földszinti lakás volt... Most az új albi, második emelet. Egyszer csak a macska kaja körül hangyákat látok... Ugyanezt megcsinaltam, még egy kettőt látok, de remélem, ennyi volt.

Én is biokillt használok, mert az mindig bevált eddig, van azz hiszem extra erős változata is.

Bár ha tényleg, nagy a fertőzöttség, akkor érdemes a profit hívni.

2018. máj. 18. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!