A patkány, ha "felbontotta" a tálcás granulátumot, de nagyon kevés fogyott belőle, akkor lehet, hogy nem hatásos a méreg?
Vagy nem ízlik neki, vagy többen vannak, mert kb. két hete nézem minden nap a tálcát, és nagyon kicsi fogy egyszerre belőle.
Ha többen lennének sokkal többet ennének, látványosan sok fogyna.
Ha egyedül van, olyan keveset eszik, akkor kidolgozza a szervezete a mérget és ezért nem pusztul el?
Köszi a válaszokat!
10-s Válaszoló!
Ezt nem értem. Kik védik a patkányokat, és miért?
Köszi.
Nézd meg, lepontozták a válaszom 33 százalékra csak azért, mert megkínoztam, hogy visítson!
Youtube-on is néztem pár patkányirtós videót, oda is jönnek a nagy patkányvédők, hogy miért kell őket bántani.
Aki még nem találkozott patkánnyal, az el sem tudja képzelni, hogy milyen pusztításra képes.
Most már értem!
Én nagyon sajnálom, hogy egyesek így gondolkodnak!
Majd ha a szemtől-szembe találkozik egy zárt helyen 2-3 patkánnyal, majd akkor elgondolkozhatna, hogy milyen is ez a találkozás egy esetleg fertőzést hordozó rágcsálóval.
Ami még az alvó csecsemő kezét is képes megrágni.
Igen, olvashatja az, aki még nem hallott ilyenről.
lehet, ritka dolog, de előfordult már.
Azt amit apukám csinált a patkánnyal az gyors és tudatos döntés volt, hogy a többi meneküljön el.
Ugyanis, ha a fajtársuk bajban van, akkor a többi sincs biztonságban, és elmennek onnan.
Sajnálom, de irtani kell ezeket a rágcsálókat!
Ezt a cikket a patkányvédőknek el kellene olvasni, és hozzátartozó többi szövegrészt is.
"Előfordulása
Igen gyakori, az egész Földön elterjedt. Levezető csatornákban, pincékben, istállókban, trágyatelepeken, ólakban üti fel tanyáját. Világvárosokban valóságos csapás, irtását törvény rendeli el. A világ sok városában több patkány él, mint ember. Magyarországon is nagyon gyakori".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!