11/11 A kérdező kommentje:
Irtók nem váltak be, áprilisba elegem lett az egészből. Közel 100ezernél járt az összeg amit erre fordítottam. Már védőruha és szemüveg nélkül alsógatyába egy maszkba lefújtam. 5 liter víz helyet 1 literbe kevertem az ampullát, permetezés után becsuktam az ablakot megfürödtem és elmentem itthonról, mind kipurcant egy permetezés elég volt nekik.(de lehet nekem is mert azóta szarul vagyok)Hatása még mindig van mert a szobámba betévedő légy szúnyog megdöglik.
Szóval lehet hővel jobb lett volna megpróbálni az irtást, meg olyan irtót keresni aki nem használ káros anyagot.
2018. jún. 29. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!