Milyen hatásos szerrel vagy módszerrel, lehetne kiírtani a kis fickót meg az egész családját?
Éjszaka nem hagyott nyugodni és átnéztem az ágyat, találtam még 3-4 darabot.
Igen.
Hívj irtót sürgősen. Ők majd mindent elmondnak.
Egyedül nem fogod tudni kiirtani. Addig fehetsz ágyi poloska elleni sprayt, azzal befújsz. Fújj körbe az ágy körül mindent vele. Mosd ki az ágyneműket, ruhákat magas hőfokon. Hagyd égve éjszakára a lámpát, úgy nem jönnek elő annyira. Ha világosban előjönnek az azt jelenti, hogy nagy a fertőzöttség. Azért valaki "áldozza fel magát" és aludjon ott, mert különben elkezdnek vándorolni a bogarak, hogy új embert keressenek, és csak jobban szétszóródnak.
Végül kihívtam az irtókat, és másoknak is ezt ajánlom!
2szer lefújták, a sok hülyeség amit vettem, abból kijött volna 1 irtás ára. Harmadik meg kedvezményes. Amúgy házi praktikával próbálkozva, észrevettem hogy a tea faolaj, és wd40 nagy mumus náluk. Biokill semmit nem ér ellenük, meg a tescoban kapható porok is kb. olyan mintha porcukrot szórna rájuk az ember. Ez se vált be. :) Deltametrin volt a leghatásosabb, de az kültéri permet szer, és csak védő felszerelésbe ajánlott a használata még kültéren is. Jövőre nézve, meg nem lehet tudni milyen hatással lesz az emberre.
Még annyi, hogy az ágylábát, és az ajtó környékét légypapírral ragasztottam le, ezzel is megakadályozva a vándorlást.
Párat összeszedtem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!