GSM riasztó használatához mi szükséges?
Figyelt kérdés
Tervezek rendelni egy ilyen riasztót:
Viszont mivel a házban, ahová felszerelni tervezem nincs internet ezért érdekelne, hogy szerintetek ezeknek a használatához mire van szükség?
2017. nov. 9. 18:31
11/15 anonim válasza:
Veszel bele 1 feltöltős kártyát ami 1 évig jó és rátöltesz (évente)kb 3000 forintot,hogy megint 1 évig jó legyen.
Ott a szolgáltatónál meg kell mondani,hogy riasztóba lesz és tiltsák le a hangpostát,netet stb.
12/15 anonim válasza:
A bekötős cucc sem kerül százezrekbe (60 m2es lakásba 56 ezer volt), ez viszont a GSM-es éppen a mindent elérő vírusok miatt nem biztonságos. Mi lesz, ha nem jutsz be a saját lakásodba, mert bevírusozták a SIM-et? Tekintettel arra, hogy az androidos mobilokat is támadják és be tudják vírusozni, én ezt a módot nem tartom biztonságosnak.
13/15 anonim válasza:
"androidos mobilokat is támadják és be tudják vírusozni, "
Te + miről beszélsz ?
14/15 A kérdező kommentje:
No, tegnap hála apró vágott szemű testvéreink akciójának megrendeltem :D amúgy utolsó előtti válaszoló: lehet hogy te azt nem sokallod, viszont én inkább megcsinálom mindezt 17.000 forintból. Továbbá ez nettó baromság, hogy egy SIM kártya le tud vírusosodni :D nem operációs rendszerekről beszélünk. Feltörhetők, de nem hinném, hogy a szomszéd gadzsi ezzel vesződne. Sajnos ők az elsődleges "kártevői" a lakhelyemnek, nem pedig a hackerek. :)
2017. nov. 12. 20:18
15/15 anonim válasza:
Olcsóbb, az igaz, de mi például némán is tudjuk riasztani az őrséget, egy bizonyos kóddal, akik értestik a rendőrséget. De amelyik ómigráns szirénát lát egy házon, azt messziről elkerüli. Ha esetleg határontúli és ilyet még nem látott, az őrült vijjogást kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!