Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Mivel tudnék pókok ellen...

Mivel tudnék pókok ellen gyümölcsösben permetezni?

Figyelt kérdés
Ezek a fák a mi házunk mellett vannak. Sok a kis fehér pók rajtuk és alattuk a fűben, összecsípkedik a kisfiam (meg engem is, mikor szedem a gyümölcsöt), jó lenne ott játszani engedni, de így nem merem. Mivel tudnám elűzni vagy kiirtani őket?
2017. jún. 19. 07:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem bántod, tuti nem csíp meg...
2017. jún. 19. 07:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz. Mi csak odementünk, ennyit tettünk. Én cseresznyét szedtem, fiam játszott a fűben. Össze lettünk csipkedve, igaz, nem mind pók volt, de nekem lett egy nagy pókmarás is a karomon és a többiről sem teljesen kizárható, hogy pók. Elég oda bemennem és már fut keresztül a lábamon, sajnos mikor először odamentünk szedni, nem tűnt fel. Szerintem ez kicsit túlzás, hogy simán fogadjam el és kerüljük a kertünket...
2017. jún. 19. 07:34
 3/7 anonim ***** válasza:
A mezőgazdasági üzletben kell megkérdezni,és ott adnak is rá permetszert .
2017. jún. 19. 07:41
 4/7 anonim ***** válasza:
39%

Nem mondtam, hogy kerüld a kertet... figyelj a pókra és ne ijesztgesd...

Az 1 éves gyerek meg pont jó korban van megtanulni, hogy nem félni kell meg kinyírni mindent, hanem tisztelni.

Érdekes én tegnap villanyt szereltem egy tetőtérben ahol egymást érték a darázsfészket és meg nem csípett egy sem... más félidióta aki meg felmegy hadonászni, azt halálracsípik.

2017. jún. 19. 07:43
 5/7 Mátranováki Fényevő ***** válasza:
100%

A hazai pókok közt alig van pár, ami át tudja marni az emberi bőrt (beleértve a gyerekekét is), és azok nagy termetűek. Nagyjából 99%, hogy nem pókcsípéseid vannak, de hogy mi, azt max. akkor lehet megmondani, hogyha csinálsz fotót az "elkövetőről".

A "sok kis fehér" valami a fán és a környékén valószínűleg szintén nem pók. Szintén fotóról lehetne többet mondani.

2017. jún. 19. 16:45
 6/7 anonim válasza:
Szerintem inkább a pók csipje meg minthogy a permet marja szét a bőrét vagy esetleg vakítsa meg. Előbb utóbb úgyis hozzászokik a szerzete nem?
2017. jún. 19. 17:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, vmi bio cucc lehet maximum! Higított citrom és teafaolajjal szoktam lefújni a szúnyoghálót és ablakot kívülről, másképp bejönnek.
2017. jún. 19. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!