Hangyák mindenütt a lakásban. Mivel lehetne kiírtani?
Vegyszeres (rovarirtó céggel) irtást nem merek bevállalni, mert kisgyerekünk van, aki szerinte néha oké megnyalni a padlót.
Van bármilyen más mód?
Takarítok, nincs elől ételmaradék, minden azonnal a kukába és a mosogatógépbe megy.
A hangycsapda az kis dobozka, amibe bemennek?
Hogy milyen hangya, az jó kérdés, nem értek hozzájuk. Kb másfél-két mm-es méretű, fekete színű hangyák. De a kertben is láttam mini "hangyatúrásokat", ott is komoly kolónia lehet. Gondolom vagy a nem tökéletesen záródó nyílászárókon jönnek be, vagy szellőztetésnél, vagy valahol alagutat fúrtak és itt bent bukkannak fel. A fürdőszoba fugáján pl. láttam egy kis lyukat, ki-be mászkálnak, vonulási útvonaluk van.
A lakás higiéniai állapota rendben van, heti kétszer teljesen át szoktam takarítani és nem rohasztunk elől semmit.
Hangyacsapda! Én olyat vettem amire azt ítrták, hogy a mérget beviszik egészen a királynőhőz.Az elpusztul és így a többi is elpusztul.
Én évekig küszködtem, port szórtam,kipróbáltam a sütőport és egyéb házi praktikákat, de semmi.
Aztán vettem a csapdát, egy hét múlva egy darab sem volt, és már évek óta nincs!
Par napos a kerdes, nem mennyire aktualis.
Vicces lesz,de pobald ki. Sutopor. Szord le az utvonalat sutoporral. Az nem mereg, nem art a gyereknek, viszont a hangyat seperc alatt kitakaritja, es szinte semmibe sem kerul.
Van sütőpor, méz, só, hangyacsapda. Meg émg mindig rengeteg hangya...
Húsvétkor nagytakarítás volt, műteni lehetne a lakásban, azóta még több van.
Valakinek nincs eladó hangyászsüne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!