Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Hangyák mindenütt a lakásban....

Hangyák mindenütt a lakásban. Mivel lehetne kiírtani?

Figyelt kérdés

Vegyszeres (rovarirtó céggel) irtást nem merek bevállalni, mert kisgyerekünk van, aki szerinte néha oké megnyalni a padlót.

Van bármilyen más mód?

2017. ápr. 3. 04:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hangyacsapda.Nekem bevállt.
2017. ápr. 3. 06:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Kombinált irtót vegyèl, mert a fáraóhangyára a normál nem jó.
2017. ápr. 3. 07:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Ki kell takaritani a lakást. Mert a hangyák az étel és egyéb maradékokra jönnek.
2017. ápr. 3. 07:51
 4/11 A kérdező kommentje:

Takarítok, nincs elől ételmaradék, minden azonnal a kukába és a mosogatógépbe megy.

A hangycsapda az kis dobozka, amibe bemennek?

Hogy milyen hangya, az jó kérdés, nem értek hozzájuk. Kb másfél-két mm-es méretű, fekete színű hangyák. De a kertben is láttam mini "hangyatúrásokat", ott is komoly kolónia lehet. Gondolom vagy a nem tökéletesen záródó nyílászárókon jönnek be, vagy szellőztetésnél, vagy valahol alagutat fúrtak és itt bent bukkannak fel. A fürdőszoba fugáján pl. láttam egy kis lyukat, ki-be mászkálnak, vonulási útvonaluk van.

A lakás higiéniai állapota rendben van, heti kétszer teljesen át szoktam takarítani és nem rohasztunk elől semmit.

2017. ápr. 3. 09:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Tavaly vettem ilyen kis dobozkát amiben valami morzsa van, szépen kohordják belőle a mérget be a bojba, miután kiürültek a dobozkák, minden rést ahonnan jöttek lefújtam mászó bogarak elleni raid-el, azóta egy darab hangyát nem láttam.
2017. ápr. 3. 11:43
 6/11 anonim ***** válasza:

Hangyacsapda! Én olyat vettem amire azt ítrták, hogy a mérget beviszik egészen a királynőhőz.Az elpusztul és így a többi is elpusztul.

Én évekig küszködtem, port szórtam,kipróbáltam a sütőport és egyéb házi praktikákat, de semmi.

Aztán vettem a csapdát, egy hét múlva egy darab sem volt, és már évek óta nincs!

2017. ápr. 3. 20:27
 7/11 anonim ***** válasza:

Par napos a kerdes, nem mennyire aktualis.

Vicces lesz,de pobald ki. Sutopor. Szord le az utvonalat sutoporral. Az nem mereg, nem art a gyereknek, viszont a hangyat seperc alatt kitakaritja, es szinte semmibe sem kerul.

2017. ápr. 21. 00:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Sütőpor szerintem még senkinek soha nem működött, de a fél net ajánlgatja...
2017. ápr. 21. 06:26
 9/11 A kérdező kommentje:

Van sütőpor, méz, só, hangyacsapda. Meg émg mindig rengeteg hangya...

Húsvétkor nagytakarítás volt, műteni lehetne a lakásban, azóta még több van.

Valakinek nincs eladó hangyászsüne?

2017. ápr. 21. 07:57
 10/11 anonim ***** válasza:
A Raid hangyacsapdának működnie kell ha a fészkük közelébe teszed.Nálam is százával voltak, és eltűnt az összes néhány hét után!
2017. ápr. 21. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!