Mit lehet csinálni, ha a lépcsőházba bekakált valaki?
Figyelt kérdés
18 lakásos lépcsőház, az első emeleten a lépcsőn van egy kaka. Ahogy elsiettem mellette, az orromat is befogva, azt mondanám emberé, és volt mellette egy negyed wc papír guriga is.
Közös képviselő? Vagy majd a szinten lakók elintézik? Vagy aki előbb megunja átlépni és szagolni?
2017. febr. 16. 23:04
11/22 anonim válasza:
Pár hónap alatt elporlad, addig kerülgetni kell.
12/22 Salx Narval válasza:
Kód ide, kód oda mégiscsak bejutott valami alkesz csavargóféle. Halottam olyanról is, hogy megszánták a lakók őket és hidegebb időben beengedték a lépcsőházba aztán akkora kupit csináltak, hogy győztek utánuk takarítani. Aki WC papír gurigával mászkál az többnyire hajléktalan ha a lépcsőre tojik akkor feltehetően részeg is. Meg kell kérdezni a lakókat nem adták e meg valami jöttmentnek a kódot szánalomból, mert gondolom azért jó volna kideríteni, hogy ki tisztelt meg benneteket.:D
14/22 anonim válasza:
Ha alkesz lett volna, akkor oda is pössent, az tuti. Vagy még mást is rak mellé / hagy mellette. Szerintem nem alkesz volt.
15/22 anonim válasza:
Meg az alkeszok ritkán hordanak magukkal fél tekercs wc-papírt.
16/22 anonim válasza:
Szerinrem hajlektalanra celzott alkesz csavargofelevel.
17/22 A kérdező kommentje:
Hát, el lett takarítva, és az egész lépcsőház csillog villog, és érződik a domestos szag mindenhol.
De én olyan félve jövök haza, hogy mit látok, hogy csak na... :))
Mi az a kakadal?
2017. febr. 19. 00:59
18/22 A kérdező kommentje:
A WC papírt azt azért tartottam én is furcsának, mert ilyen hófehér, pihe-puha volt, nem az a rücskös keményebb fajta. Ilyen puccos wc papír volt.
2017. febr. 19. 01:00
19/22 anonim válasza:
20/22 anonim válasza:
Akkpr egy lako szivott be. Vagy ideges volt, mert mar jott es valaki ult a budijukon mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!