Igen, a süldő azt jelenti, hogy kamasz. Tehát nőni fog még bőven.
Véletlenül te nem írtál már ide patkány témában? Mert a góré a szomszédban története ismerős.
Miért nem tartotok egy macskát, vagy terriert?
Tegyetek a góréba mérget, az megtizedeli a számukat, de valószínűleg kiirtani mindet nem fogja.
Az ősz megérkeztével a rágcsálók is keresik a meleg helyeket, ezért csak ilyenkor találkozol velük a házban.
S majd csak akkor lehetsz biztos a dologban, hogy ha hetekig semmi sem jelentkezik.
Nem írtam máskor erről! :)
köszönöm a válaszod nagyon rendes vagy! :)
hál Istennek mióta ezt a kérdést fel tettem azóta semmi nincs (se hangok,se egér vagy patkány nem tudom mi volt ez) ami azt jelenti,hogy 5. napja...
nagyon remélem,hogy így is marad! :)
Csak lehet valami értelme a riasztónak...remélem már nem is lesz mert heteken keresztül nem tudtunk aludni sem,minden kis hangra már japtuk a fejünket meg szegény kislányom nem mer egyedül maradni még most sem... még annyira sem,hogy ha esetleg kiszaladok akár a WC-re is...
Köszönöm mégegyszer segítségeteket és kedvességeteket! és örülök,hogy nem negatív válaszokat kaptam mert mostanában egyre többet látok ilyet... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!