Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Egerek vannak a házban mit...

Royalty kérdése:

Egerek vannak a házban mit tegyek?

Figyelt kérdés
Írom a lényeget, az van hogy belett épitvel a plafon gipszkartonal és spotlámpák lettek benne elhelyezve, és elég sürven hallom hogy az egy vagy több egér próbálja kikaparni vagy nem tudom mit csinálnak de hallom. És ki vettem a lámpákat és pont most láttam hogy egy kis egér kikukucskált a lámpa helyéről, a padlásról jött-jöttek le mert ahol be lett vezetvel az internet ott le tudnak mászní szerintem. az lenne a kérdésem, hogy ilyen esetben mit tegyek mi a hasznos? Mérget nem szeretnék mert gyerekek is vannak de ragasztót pedig nem tudok fül rakni mert kicsi a luk és nem fér be. ??

#Egerek-Rágcsálk
2016. dec. 7. 01:26
 1/8 anonim ***** válasza:

A leghatásosabb ha tudod hol jutnak be ott megszünteted az átjárást. Erre jó bármi ami fém, azt nem rágja át. Rács, fémlemez, de a lukba jól begyömöszölt fém mosogató dörzsi szivacs is. Az írtásnak utána van értelme, különben folyamatos az utánpótlás.

Vagy esetleg egy jó macska.

2016. dec. 7. 01:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Már ahonnan jöttek azt betömnet. Itt az irtás a lényeg macska nem férbe oda.
2016. dec. 7. 02:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Mérgezd csak le őket nyugodtan. Fölpakolod a gipszkarton fölé, ott a gyerek nem fér hozzá. Egyébként a véletlen megevés ellen az irtószerek irtó keserű ízűre vannak csinálva, nem szívesen majszolja el egy gyerek sem. Pép állagú kis zacsis irtószert javaslom, nekem nagyon bevállt. Imádják az egerek, egy hét és nem marad egy sem.
2016. dec. 7. 06:12
 4/8 anonim ***** válasza:
De azért arra számits, hogy a döglött egereket valahogyan össze is kell szedned mert nagyon büdös!
2016. dec. 7. 08:09
 5/8 anonim ***** válasza:

biztos vannak oylan kis rések amit nemveszel észre , ezért mindenképp rakj a padlásra fogót.

nálam is lent a falban rágta a szigetelést, de 2-őt elkaptam a padláson azóta nem hallom hogy zörög

2016. dec. 7. 08:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Ki irtom a kis ge@iket ge@ciket, nagyon felhúztam már az agyamat annyira kaparnak. Rendelek a netről valami csoda szert mert a környékünkön nem lehet kapni egér írtót :(, de ha nem akkor maradnak a szellemírtók. :D
2016. dec. 7. 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Bármelyik vegyi, vagy mezőgazdasági boltban lehet egérmérget kapni.
2016. dec. 7. 13:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Tudom én azt nagyon jól! De a legközellebi olyan bolt 20km van tőlem. Nade meg oldottam mert a szomszéd adott pár méreg zacskót vagy nem tudom hogy hívják piros trutyivan benne.
2016. dec. 7. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!