Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Egér van a házban mit csináljak?

Egér van a házban mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egér van a házban.

Nem tudom mit tegyek! problkoztam a ragasztóval,de nincs benne semmi...

több helyen is láttam egér ürüléket! oda is tettem!! félek elkaphatunk valamit esetleg! kérlek segítsetek,hogy lehetne kiírtani őt/őket?

2016. dec. 1. 21:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%
Pedig legjobb az egérragasztó falapra vagy vastagabb kartonra rákenve és közepére 1 gerezd dió.
2016. dec. 1. 21:46
 2/19 A kérdező kommentje:

Teli van a ház az egér ragasztóval!

azért ezt csináltam én is mert gyermek van és a más fajta mérgektől kitudja hogy dögölne meg a házban... már kipakoltam mindent ...kidobáltam mindent... mégis van bent ...

2016. dec. 1. 21:52
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi esélye, hogy bevigyél egy macskát? Nálunk mindig bevált, mégpedig elég gyorsan.
2016. dec. 1. 21:53
 4/19 A kérdező kommentje:

Annyi,hogy nem dió van rajta csalinak hanem szalonna/szalonna bőr, kolbász darabka...

nem,én raktam rá... én nagyon undorodom ezektől...

2016. dec. 1. 21:54
 5/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs macskánk... a közelünkben senkinek sincs sajnos :(
2016. dec. 1. 21:55
 6/19 anonim ***** válasza:
93%
Tegyél ki pár egérfogót is hátha az is megfogja őket, a ragasztó közepére olyan csalit tegyél aminek erős illata van, ilyen a szalonnabőr vagy kolbász darabka. És ami nagyon fontos hogy minden ehetőt zárj el előllük mert ha van mit egyenek akkor a csalit letojják nagy ívben. Remélem tudtam segíteni ezekkel a dogokkal, sok sikert.
2016. dec. 1. 21:59
 7/19 A kérdező kommentje:

Lehet az lesz holnap...

Az van rajta mégsem megy rá... minden kaja elvan zárva/pakolva.

De ezeknek úgy látszik nem is kell a mi kajánk mert ahogy láttuk a bútort rágják.. :(

2016. dec. 1. 22:06
 8/19 anonim ***** válasza:
Előbb utóbb megéheznek és rámennek a csalira meglátod. De még a kenyérmorzsát is söpörd fel mert azt is megeszik ezek a kis élősködők.
2016. dec. 1. 22:11
 9/19 A kérdező kommentje:

Úgy csinálok! :)

Remélem úgy lessz...már minden bajom van,hogy lassan akár hova nézek egér ürülékkel kell "találkozzak".

Már nem merünk a házban nyugodtan lenni,már a semmit mondó hangokra is úgy felkapom a fejem,hogy az már bem igaz! napok óta nem aludtam egy normálisat mert nem merek úgy aludni a gyerek miatt!! félek nehovy balami baja legyen!

2016. dec. 1. 22:23
 10/19 anonim ***** válasza:
90%

Nekem is bejött, elmentem az OBI-ba, ahol többféle élvefogó csapdát is árulnak.

Első lépés: minden magot zárj el, mert ezek NEM házi, hanem mezei egerek, vagyis pockok (barnák).

Csapdába fekete napraforgó vagy fürtös köles kell, illetve van hozzá csalétek.

Ezek jók:

[link]

[link]

Nekem még egyikbe se ment még bele, amikor megtalálta a spárgaszatyrot, kevés fekete napraforgóval. Mivel mást nem talált, belebújt. A zörgésre odamentem, összefogtam a szatyrot és hiába ugrált benne, jó nagy ívben kidobtam a kertbe. Remélem, eltörte a lábát.

2016. dec. 1. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!