Egér van a házban mit csináljak?
Sziasztok! Egér van a házban.
Nem tudom mit tegyek! problkoztam a ragasztóval,de nincs benne semmi...
több helyen is láttam egér ürüléket! oda is tettem!! félek elkaphatunk valamit esetleg! kérlek segítsetek,hogy lehetne kiírtani őt/őket?
Teli van a ház az egér ragasztóval!
azért ezt csináltam én is mert gyermek van és a más fajta mérgektől kitudja hogy dögölne meg a házban... már kipakoltam mindent ...kidobáltam mindent... mégis van bent ...
Annyi,hogy nem dió van rajta csalinak hanem szalonna/szalonna bőr, kolbász darabka...
nem,én raktam rá... én nagyon undorodom ezektől...
Lehet az lesz holnap...
Az van rajta mégsem megy rá... minden kaja elvan zárva/pakolva.
De ezeknek úgy látszik nem is kell a mi kajánk mert ahogy láttuk a bútort rágják.. :(
Úgy csinálok! :)
Remélem úgy lessz...már minden bajom van,hogy lassan akár hova nézek egér ürülékkel kell "találkozzak".
Már nem merünk a házban nyugodtan lenni,már a semmit mondó hangokra is úgy felkapom a fejem,hogy az már bem igaz! napok óta nem aludtam egy normálisat mert nem merek úgy aludni a gyerek miatt!! félek nehovy balami baja legyen!
Nekem is bejött, elmentem az OBI-ba, ahol többféle élvefogó csapdát is árulnak.
Első lépés: minden magot zárj el, mert ezek NEM házi, hanem mezei egerek, vagyis pockok (barnák).
Csapdába fekete napraforgó vagy fürtös köles kell, illetve van hozzá csalétek.
Ezek jók:
Nekem még egyikbe se ment még bele, amikor megtalálta a spárgaszatyrot, kevés fekete napraforgóval. Mivel mást nem talált, belebújt. A zörgésre odamentem, összefogtam a szatyrot és hiába ugrált benne, jó nagy ívben kidobtam a kertbe. Remélem, eltörte a lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!