Egér van a házban mit csináljak?
Sziasztok! Egér van a házban.
Nem tudom mit tegyek! problkoztam a ragasztóval,de nincs benne semmi...
több helyen is láttam egér ürüléket! oda is tettem!! félek elkaphatunk valamit esetleg! kérlek segítsetek,hogy lehetne kiírtani őt/őket?
Köszönöm a segítségeteket! nagyon rendesek vagytok! :)
Átnézek azért még mindent a házban megint! Szombaton úgy is kipakolok mindent (mert sajnos dolgozom és hétköznap későn érünk haza).De azon fondolkoztam,hogy...
Igaz kint az udvaron de van egy góré amiben kukorica van... én úgy vettem észre mintha azóta lennének.Lehetséges az vajon? Az is igaz,hogy nimcs valami közel a házhoz mert dupla telkű a ház és a másik részén van,de az udvar egyben van.(remélem érthetően magyaráztam el!) :)
A kukorica góréban tárolt kukorica vonza oda őket tömegesen, és mikor már jól belakmároznak a kukoricából akkor már keresik a meleg helyeket, ezért mennek be a házba, valószínű azért nem eszik a csalit mert tele a pocakjuk kukoricával.
Gondolom hogy a górét nemtudod megszüntetni, pedig az lenne a legjobb mert akkor tovább állnának oda ahol sok a táplálék nekik.
Na ez nagyon jó... :(
akkor tuti az miatt van !!
sajnos nem tudom ..apósom tárolja benne a kukoricát!
Együtt érzek veled! Nálunk is ez volt. Két nyanvadék egér uralta napokig a szobánkat, bebüdösítette a ruháinkat mindent...
A ragasztós csapdákat nagy ívben kikerülték, aztán kaptunk egy hagyományos hurkos csapdát, az egyik abban esett áldozatul, a másik végül csak beleragadt a ragasztóba. Most felraktároztam csalétekkel, ami keserű, így a macska nem eszi meg. Dobtam a szekrények mögé, ha betévedne egy...
Hallotam egy mesét arról hogy „Mérgezett sajttól dőglik az egér”
Ez azt jelenti hogy adj neki egy mérgezett sajtot
A sajtot amugy is megeszi, de ha mérgezett akkor meg is hal tőlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!