Ellepték a házat a hangyák, főleg a hálószobánkat, szőnyeget mivel fújhatnék be kisgyerek mellett, hogy végre kiirthassuk a sok hangyát?
Már tavasz óta kínlódunk a hangyákkal. A ház több részében is próbálkoznak de ott hangya csalétket leszórva meg is szűnik a probléma.
A hálószobánkban szörnyű a helyzet, minden nap többet is szétnyomunk, bemászik a takaróba, a gyerekekre, az ágyunkba, bármit lerakok a földre már mászik is bele a hangya, ha nagyritkán a szobában eszünk és lerakom a földre a tányért (hogy mindjárt kiviszem) 5 percen belül vagy 50db hangya lepi el. Már szórtunk a szőnyeg széleihez (szőnyeg alá, fal mellé) csalétket, 3 hete port amire ha rámegy meghal, látok is hullákat de ettől még mindig nagyon sok a hangya.
Mivel fújhatnám be az egész szőnyeget ami ránk nem mérgező? Van egyáltalán ilyen szer? A szőnyeg alatt berágták magukat a parkettába, oda is szórtunk már minden félét de alig van hatása.
Köszönöm a segítséget!
Oké, értem. (Amiket én vettem, azokon nem volt feltüntetve a kiszórás, de az tény, hogy nem mennek bele a hangyák a dobozkába.)
Így már tényleg meredekebb a helyzet, de szerintem még megpróbálkozhatsz más márkával is, hátha ez volt a probléma.
Én nem kiszórni szoktam, hanem teszek le nekik valami kaját egy darab alufóliára, mondjuk sülthús darabot, egy nap múlva már ellepik, és akkor öntöm rá erre a kajára a csalétket. Így jobban elhordják, beviszik a bolyba, és elpusztul a királynő is, ha kap belőle.
Pont ez az, ami miatt semmi fújós szer nem használ, mert a fújóstól csak az éppen arra járók pusztulnak el, a bolyból meg jön az utánpótlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!