Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Lehet valami a redonyben?

Lehet valami a redonyben?

Figyelt kérdés

Idonkent mikor ulok a szobamban kaparaszast hallok. Vagyis ilyen furcsa hangot...eloszor azt hittem az utcarol jon, de miutan tobbszor is hallottam elkezdtem gondolkodni, hogy honnan johet meg..gondoltam a radiatorra, de inkabb a redonybol (fent a "tartojabol" hallom)

Lehet bekoltozott valami? Mi lehet ott ami ilyen hangot ad ki?

2016. júl. 31. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekünk panelban egy denevér család (!!!!!!) lakott a redőnytokban, azok is kaparásztak, plusz a kaka a párkányon is elárulta őket. Mi felhívtuk a helyi vadasparkot, hogy mit tegyünk, kijött egy denevérekhez értő gondozó naplementekor, megvártuk, míg kirepülnek vadászni - rengetegen voltak, ne 5-6 denevérre gondolj! Amikor mind kirepült (átkurkászta a tokot) betömte ronggyal a lehetséges bejáratokat. Az volt a durva, amikor hazaértek és nem tudtak bemenni, fél éjszaka durrogtak az ablakon, nagyon para volt! :O Nézd meg, van-e kaka a párkányon!
2016. júl. 31. 17:52
 2/3 A kérdező kommentje:
En is gondoltam deneverre, mert laknak erre fele...hat van valami a parkanyon de nem tudom, hogy az-e
2016. júl. 31. 17:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Denevér guanó. :) "Guanó csésze." by Ace Ventura
2016. aug. 1. 22:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!