Egérméreg - késleltetett hatású, piros színű granulátum, kis tasakokba csomagolva - mennyi idő múlva hat? Bővebben lent.
Az volt ráírva, hogy pár nap múlva fejti ki hatását, de sajnos kidobtam a dobozát /Protect/, így nem tudom megnézni, hogy pontosan mikortól várható, hogy elhullott tetemeket találok; aki már használt ilyet, tudja esetleg?
Kitettem a tasakokat, és aznap este nem, de másnap éjjel egyet már fel is bontott, azután minden nap egy újabbat rágcsált meg... három nap telt el azóta, mikor kezdhetek el kutatni a teteme után, és hol? Ahol rejtőzött eddig (konyhapult alatt/mögött), vagy máshol?
Tanácstalan vagyok, és nagyon irtózom a gondolatától is hogy elpusztult rágcsálóval legyek egy légtérben, de nem maradt már megoldás, sajnos nagyon "agyas" egérkém van, minden egyéb módszerre magasról tesz, semmi nem vált be, se élvefogók, se más csapdák; macskát nem tarthatok sajnos, és kölcsönkérni sem tudok (súlyos allergia miatt), ragasztót is messze elkerüli, hiába a svédasztal válogatott finomságokból, így ez maradt.
Ebbe viszont beleevett legalább, így reménykedhetek, hogy talán megszabadulok végre tőle (takarítást plz senki ne javasoljon, kb. patikatisztaságú a lakásom - túlságosan is -, és maga a társasház is tiszta, gondozott, kulturált szomszédokkal)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!