Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Hogyan szabaduljak meg a...

Hogyan szabaduljak meg a pókoktól? Fóbiám van és beleőrülök.

Figyelt kérdés
Folyamatosan pókhálóztatom a szobámat(én sajnos nem tudom csinálni,mert már attól is hányingerem van,izzadok,ráz a hideg,stb.),általában a tesóim szokták csinálni. Múltkor is találtam ennek ellenére egy nagy pókot,most meg egyenesen itt mászott az ágyamon. Nem ez a kaszáspók vékony lábakkal,hanem a rendes. Valószínűleg ma is rémálmokra ébredek,ha egyáltalán el tudok aludni. Nem tudom mihez kezdhetnék,csak ezt a pár négyzetmétert szeretném,hogy pókmentes legyen és ne kelljen állandóan félnem. Nincs erre valamilyen szer vagy megoldás?
2016. máj. 15. 01:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor tudhatnád, hogy az ilyen fóbiát egyedül leküzdeni közel lehetetlen.
2016. máj. 29. 15:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Egy amcsi csajszi a cápáktól félt betegesen. Pech, h állatorvosnak készült. A béna pszichológusa úgy akarta gyógyítani, h este úszkáljon a medencében és látni fogja, h mégsem jön a cápa, nem kell félni.

Nem segített a módszer.

Ehhez képest a doki kollégák az állatkertben bemutatták neki a kezelések mikéntjét. Elmondták, pl, h a cápákkal könnyű dolguk van, mert kívülről látszik rajtuk, ha vmi betegség kerülgeti őket. Ez segített.

Talán meg kellene ismerni, milyen fajtájú egyedek élnek a házban, hogyan viselkednek, mit nem szeretnek.

2016. máj. 31. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!