Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Büdös van a szobába, kisfiam...

NikiDávid kérdése:

Büdös van a szobába, kisfiam bepisilt néha az ágyra?

Figyelt kérdés
Èjjel kezdtem el érezni macska alom szag, nincs macskám, azthittem wcből feljőn a szag az alsó szomszedtol. Igy becsuktam szoba ajtot de meg rosszab lett, kiporszivoztam szellöztettem felmostam nem talalok semmit,uj agybemut huztam es szagot erzem, sosem volt macskam. Csak a háloba erzem ezt szagot mindent atmozgattam, felemeltem, masnal is volt ilyen? Van egy 2 honapos kisfiam 2*3 kiment a pisi az agyra de egyből ágyneműcsere, esetleg a matrac igy bevette volna?

2016. márc. 15. 05:34
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Ha a matrac beszívta akkor azt sajnos nem szeded ki, max takaritogéppel
2016. márc. 15. 06:50
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Nem létezik, hogy egy 2 hónapos baba pisijétől legyen büdös. Vagy rossz a szaglásod:), vagy szar a matrac.

Két gyerekem van, egy matracot használt mindkettő, voltak balesetek. Soha nem volt pisiszag. (Kókuszmatrac.)

2016. márc. 15. 13:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy újszülött vizeletében ugyanaz a karbamid van (a fehérjék lebontásából) mint egy felnőtt ember vizeletében. Ez a karbamid okozza bomlás közben a nyilvános wc-kben néha penetránsan is érezhető ammóniás toalett-illatot...
2016. márc. 16. 14:04
 4/4 anonim válasza:
Viccen kívül mondom, hogy nekünk a gáz volt macskaalom szagú. Kikapcsoltuk a gázfűtést, azóta nem tapasztaljuk.
2016. ápr. 4. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!